Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 17

Greggas Popovichius išsiliejo ant Donaldo Trumpo: „Jis yra bedvasis bailys“

Visi, bent kiek besidomintys NBA reikalais, gerai žino apie aštrialiežuvį „San Antonio Spurs“ trenerį Greggą Popovichių. Šis strategas niekada nesibaimino pasakyti aštresnį komentarą, pašiepti žurnalistą ar išsakyti nuomonę įvairiausiais klausimais.
Greggas Popovičius
Greggas Popovichius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau žurnalistui Zave'ui Zirinui paskambinęs G.Popovichius buvo kaip reikiant įsiutęs. „Dar niekada negirdėjau jo labiau susierzinusio, nusivylusio ir įsitempusio“, – rašė žurnalistas.

Treneris jam paskambino išgirdęs prezidento Donaldo Trumpo pareiškimą, esą ankstesni JAV prezidentai nebendraudavo su žuvusių šalies karių artimaisiais.

Pats anksčiau tarnavęs G.Popovichius žurnalistui sakė: „Noriu kai ką pasakyti ir prašau, leisk man kalbėti. Ir prašau, įsitikink, kad pokalbį įrašinėji.“

Ir tada žinomas treneris rėžė iš peties. Tai nebuvo pirmas kartas, kai žinomas strategas kritikuoja JAV prezidentą, tačiau tokios aršios kritikos jis pažėręs nebuvo.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas

„Buvau priblokštas ir nusivylęs dėl daugelio šio prezidento pasisakymų, dėl to, kokiu požiūriu jis valdo šią šalį. Atrodo, kad tai yra vienas nesibaigiantis skaldymas. Tačiau jo šiandienos komentaras apie tuos, kurie kare prarado savo artimuosius, yra virš visko. Aš neturiu žodžių“, – kalbėjo G.Popovichius.

Tuomet jis padarė pauzę, žurnalistas jau buvo pagalvojęs, jog treneris tuo savo nuomonę ir užbaigs. Tačiau strategas pratęsė: „Tas vyras Ovaliajame kambaryje yra bedvasis bailys. Jis mano, kad gali tapti didelis, kai menkina kitus. Tai, žinoma, yra normali jo praktika. Tačiau daryti tai šitokiais būdais, meluoti apie buvusių prezidentų reakcijas į karių mirtį – žemiau nei žemai.

Žmonės, kurie dirba su šiuo prezidentu, turėtų jausti gėdą, nes jie geriausiai žino, jog jis yra netinkamas. Bet jie renkasi nedaryti nieko. Tai yra jų gėda.“

Po ilgo monologo G.Popovichius tiesiog atsisveikino su pažįstamu žurnalistu ir padėjo ragelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius