Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 19

Į Baltuosius rūmus nevyks: Kevinas Durantas pasmerkė Donaldą Trumpą

Paprastai NBA čempionai rudenį aplanko Baltuosius rūmus, kur juos pasveikina JAV prezidentas. „Golden State Warriors“ žvaigždė Kevinas Durantas pareiškė, kad į Donaldo Trumpo kvietimą neatsakys ir į Baltuosius rūmus kojos nekels.
Kevinas Durantas su mama
Kevinas Durantas su mama / „Scanpix“ nuotr.

„Ne, aš to nedarysiu. Aš negerbiu to, kuris dabar vadovauja. Aš nesutinku su tuo, kam pritaria jis. Mano balsas bus išgirstas, kai aš neatvyksiu. Tai tik mano nuomonė, bet jai gerai pažįstu savo vyrukus, tai jie su manimi sutiks“, – ESPN kalbėjo K.Durantas.

Netoli Vašingtono užaugęs krepšininkas visada svajojo su NBA trofėju pasirodyti Baltuosiuose rūmuose, tačiau principai yra svarbiau.

„Norėjau atsisėsti ir viską apgalvoti. Norėjau kažką pasakyti iškart po įvykių Šarlotsvilyje, tačiau turiu būti atsargus, nes atstovauju daugybei žmonių. Turime padėkoti sportininkams, kurie pradėjo reikštis vis garsiau. Jie pakreipė diskusiją tinkama linkme“, – apie viešus LeBrono Jameso ir kitų žaidėjų politinius pareiškimus kalbėjo K.Durantas.

Anot krepšininko, neramumus JAV skatina pats Donaldas Trumpas: „Jis tikrai tai eskaluoja. Nuo tada, kai jis pradėjo kovą dėl prezidento pareigų, šalis yra susiskaldžiusi. Ir tai ne sutapimas. Kai Barackas Obama vadovavo, padėtis gerėjo. Turėjome tiek daug vilties, nes prezidentu tapo pirmasis juodaodis. Dabar viskas tik blogėja. Kol jis bus valdžioje, mes nematysime progreso.“

Baltieji rūmai kol kas oficialiai „Golden State Warriors“ ekipos nepakvietė. Tačiau tai ilgametė tradicija, kurią bus bandoma pratęsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius