-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 07 01

Indiana niršta dėl iškeisto P.George'o: D.Sabonis – paslaptingas jaunuolis, kuris neaišku kiek tobulės

„Indiana Pacers“ negalėjo laimėti išleidusi Paulą George'ą, kad ir kas vietoj jo būtų įsigytas, po šeštadienio rytą NBA pasaulį sudrebinusių mainų rašo „Indystar“. Panašu, jog po šiltnamio sąlygomis praleisto sezono Oklahomoje, Domantas Sabonis atvyksta į Indianapolį, kuriame jo laukia kur kas nuožmesnė kova po saule.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / NBA.com/thunder nuotr.

Indianos valstijos krepšinio visuomenė įsitikinus, jog „Pacers“ prezidentas Kevinas Pritchardas paleido talentingiausią krepšininką frančizės istorijoje, bet kito pasirinkimo veikiausiai neturėjo.

Penktadienio vakare vykęs susitikimas su „Thunder“ generaliniu vadybininku Samu Presti buvo sunkus ir neišvengiamai turėjo baigtis pralaimėjimu.

„Bet ar tikrai viskas turėjo pasibaigti taip blogai?, – rašo „Indystar“ žurnalistas Greggas Doyelas. – „Pacers“ iškeitė Paulą George'ą į vieną tikrai gerą žaidėją (Victorą Oladipo), vieną paslaptingą perspektyvų jaunuolį (Domantą Sabonį) ir... Viskas. Jokių NBA naujokų biržos šaukimų, jokių ateities svarstymų. Po velnių. „Thunder“ netgi nepasaldino sandėrio grynaisiais pinigais.“

Kalbėdamas apie D.Sabonį, žurnalistas neturi aiškios nuomonės, vadina talentingu jaunu žaidėju, bet dvejoja dėl jo perspektyvų.

„Domantas Sabonis? Taip, jis yra 208 cm ūgio ir jaunas, gegužę suėjo 21-eri. Debiutiniame sezone jis vidutiniškai rinko 5,9 taško ir atkovojo po 3,6 kamuolio per 20,4 min. Tritaškius jis pataiko 32,1 proc. taiklumu. Rodikliai neįspūdingi, bet kaip sakiau: jis jaunas, gali tobulėti ir būti geresnis. Kiek? Čia jau kitas klausimas“, – svarsto G.Doyelas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius