Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 20

Įspūdinga suma – atskleista, kiek LeBronas per metus išleidžia savo kūnui

Kaip 33-ejų LeBronas Jamesas metams bėgant ne tik nesitraukia į šešėlį, bet žaidžia vis geriau? Nors krepšininkas neslepia meilės geram vynui, visi NBA žino, kad jis itin kruopščiai rūpinasi savo kūnu. Dabar aiškėja ir kiek tai kainuoja.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

ESPN atskleidė, kad per metus L.Jamesas tinkamai kūno priežiūrai išleidžia daugiau nei milijoną JAV dolerių.

„Cavaliers“ lyderis savo kūno priežiūrai sustyguoti turi asmeninį biomechaniką Donnie Raimoną, su kuriuo pradėjo dirbti nuo 2015 metų. Šis jam padėjo atsikratyti nugaros problemų.

L.Jamesas taip pat naudojasi klubo samdomu kūno rengybos treneriu Mike'u Mancias, kuris „Cavaliers“ dirba nuo 2004 metų.

Anot L.Jameso, šis duetas yra pats geriausias ir puikiai patenkina jo poreikius.

Klivlando klubo treneris Tyronnas Lue ne kartą gyrė L.Jameso požiūrį į darbą: „Jis geriausias, kokį man yra tekę matyti jau tuo požiūriu, kiek daug jis daro kiekvieną dieną. Jis puikiai rūpinasi savo kūnu. Todėl ir gali taip gerai žaisti.“

L.Jamesas taip pat privačiai samdo asmeninius šefus ir masažuotojus. Šie atlieka procedūras su skystu azotu, kurios padeda sumažinti uždegimus. ESPN skelbia, kad L.Jameso namų sąlygos gali varžytis su profesionalių klubų. Gimtojo Akrono namuose L.Jamesas turi treniruoklių salę, karštą ir šaltą vonias ir hiperbarinę deguonies kamerą.

„Manau, kad laikui bėgant tiesiog išmokau tvarkytis su sudėtingomis situacijomis. Tai nėra lengva, nes pradžioje aš neturėjau su kuo apie tai pasikalbėti. Viską išmokau pakeliui. Ir aš nekalbu apie žaidimą. Žinoma, aš turėjau trenerius ir komandos draugus. Tačiau, kaip būti NBA žaidėju, rūpintis savo kūnu ir išlaikyti pastovų žaidimą – visa tai išmokau pats“, – pasakojo L.Jamesas.

VIDEO: „Atsarginiai“: superžvaigždžių traumos, grėsmė „Spurs“ dinastijai ir vedėjai, prisėdę ant suolo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius