Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 20

Galingai startavęs Jonas Valančiūnas: „Vasaros darbas atsipirko“

Jonas Valančiūnas pirmosiose NBA sezono rungtynėse buvo rezultatyviausias komandos žaidėjas ir mačą užbaigė su galingu dvigubu dubliu (23+15), ir „Toronto Raptors“ įveikė „Chicago Bulls“. Vis dėlto po mačo daugiausia pagyrų sulaukė ne JV, o atsarginiai Kanados ekipos žaidėjai.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

„Jie atliko puikų darbą, jie sukrovė mums persvarą. Atsarginiai žaidėjai rungtyniavo puikiai. Mūsų vasaros treniruotės atsipirko, dabar tiesiog turime tęsti, ką pradėjome, negalime dabar džiaugtis. Dar labai ilgas kelias iki atkrintamųjų“, – kalbėjo J.Valančiūnas.

Antrojo ketvirčio pradžioje „Raptors“ surengė spurtą 22:2, kuris iš esmės ir nulėmė viso mačo baigtį. Jo metu aikštėje nebuvo nei J.Valančiūno, nei Kyle'o Lowry, DeMaro DeRozano ar Serge'o Ibakos.

Ekipą į priekį vedė atsarginiai, tarp kurių ypač išsiskyrė C.J.Milesas, pataikęs šešis tritaškius ir surinkęs tik vienu tašku mažiau nei Jonas.

VIDEO: Jonas Valanciunas 23 Pts Highlights | Bulls vs Raptors | October 19, 2017 | 2017-18 NBA Season

Po rungtynių visi komandos žaidėjai išskyrė atsarginių darbą ir puikų žaidimą, o J.Valančiūnas apgynė komandos lyderį K.Lowry.

„Ne tik taškų pelnymas rodo, kad sužaidei gerai. Kamuolio perdavimas, buvimas reikiamose vietose, geri sprendimai. Tai yra, kas padaro tave geru, ne tik taškų pelnymas“, – patikino J.Valančiūnas.

Kitas NBA rungtynes „Raptors“ klubas žais namuose naktį iš šeštadienio į sekmadienį Lietuvos laiku su „Philadelphia 76ers“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius