-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 09 22

K.Durantas – apie bjaurius S.Curry batelius, visų NBA žaidėjų svajonę ir kritikus

Kevinas Durantas su reperiu NAS apsilankė NBA eksperto Billo Simmonso laidoje „Any Given Wednesday“. Krepšininkas joje aptarė savo sprendimą vasarą persikelti į „Golden State Warriors“, krepšininkų svajonę tapti reperiais bei bjaurius savo kolegos Stepheno Curry batelius, kuriuos jis išleido pavasarį.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / „Youtube“

K.Durantas vasarą iš „Thunder“ persikėlė į NBA vicečempionų „Warriors“ gretas, o tai buvo karščiausia tema šiame tarpsezonyje. Tačiau krepšininkas ilgai nesirodė viešumoje, o apie savo sprendimą prakalbo tik praėjus kuriam laikui.

„Po savo sprendimo negalėjau savo nuomonės reikšti TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Jeigu būčiau paprieštaravęs NBA ekspertams, tai būtų smarkiai pakenkę mano karjerai. Žinojau, kad turėsiu atlaikyti nemažai kritikos. Mane labai nuvylė daugelis žmonių, kuriuos pažinojau ne vienerius metus.

Žmonės vadino mane silpnu, tačiau manau, kad yra priešingai. Galėjau ne kartą viską mesti ir persikelti kitur, bet to nepadariau. Aš tiesiog pasirinkau rungtyniauti kitoje komandoje, todėl nematau dėl to didelės problemos.

Niekas manęs neklausė, ko aš noriu gyvenime? Jiems rūpi tik tai, kad galiu įmesti kamuolį į krepšį. Gal man patinka žvejoti ar daryti nuotraukas. Kodėl man turėtų rūpėti kitų nuomonė?“

Beveik neabejojama, kad viena įdomiausių artėjančio sezono dvikovų vyks tarp „Thunder“ ir „Warriors“, nes tuomet pirmą kartą aikštėje vienas prieš kitą susitiks Russellas Westbrookas ir K.Durantas. Tačiau pastarasis nesureikšmino buvusio komandos draugo, nes už aikštės ribų apie jį negalvoja.

„Mano varžovas yra svarbus tik tuomet, kai abu esame aikštėje, – teigė KD. – Už aikštės ribų aš apie juos negalvoju. Man kiti žaidėjai tiek nerūpi, kad aš jų nekęsčiau.

Daugelis kalba, kad Michaelas Jordanas nekentė tam tikrų krepšininkų, Isiah Thomasas nemėgo dar kitų žaidėjų, tačiau aš negalvoju apie savo varžovus, kai esu namuose.

Net ir aikštėje aš apie kitus negalvoju. Aš esu susikoncentravęs ties tuo, kaip man dominuoti rungtynėse. Neketinu laukti R.Westbrooko prie jo automobilio ar kibti jam į atlapus. Man tai tiesiog nerūpi.“

Vėliau „Any Given Wednesday“ laidoje buvo užduodami trumpi klausimai apie įvairius dalykus, o K.Durantas išsidavė, kad S.Curry pavasarį išleisti bateliai jam ne itin patiko:

„Jie buvo bjaurūs.“, – teigė krepšininkas.

Naujasis „Warriors“ narys taip pat papasakojo, kad visuomet nėra patenkintas savo „NBA 2K17“ kompiuterinio žaidimo reitingu, jog kiekvienas krepšininkas svajoja būti reperiu o vasarą jis sustiprėjo psichologiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius