Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 27

Kitos rungtynės M.Kuzminską pasodinusiam treneriui gali būti paskutinės?

Kai į NBA klubą ateina nauja vadovybė, ji vertina esamus darbuotojus ir sprendžia, kas lieka, o kam tenka ieškotis naujo darbo. Pastaruosius keletą mėnesių tai vyko ir „New York Knicks“ klube.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Generalinis vadybininkas Scottas Perry ir komandos prezidentas Steve'as Millasas pasamdė penkis naujus vadovus ir skautus bei pridėjo nemažai kitų darbuotojų.

Aikštėje vaizdas taip pat pasikeitė, nes vien kiek davė Carmelo Anthony išvykimas, o ir dabar netyla kalbos apie galimus mainų scenarijus.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Mindaugas Kuzminskas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Mindaugas Kuzminskas

Dar kitokia situacija yra prie šoninės linijos. Naujieji vadovai norėjo pamatyti, ar treneris Jeffas Hornacekas gali priversti savo auklėtinius dirbti gynyboje. Ne mažesnis noras buvo pamatyti, kaip strategas ves komandą, kurioje nebėra buvusio prezidento Philo Jacksono, mat kalbama, jog šis daug kišdavosi į „Knicks“ žaidimą aikštėje.

Tačiau J.Hornaceko rezultatai kol kas yra nuviliantys. Nuvilia jie ir Lietuvos krepšinio mylėtojus, mat M.Kuzminskas šiame sezone aikštėje dar nepasirodė.

Penktadienio rungtynes su „Brooklyn Nets“ Niujorko ekipa pradės turėdama 0 pergalių ir 3 pralaimėjimus.

Nors po trečiųjų rungtynių su „Boston Cletics“ žaidėjai kaltino save, o ne trenerį, tačiau tokie pasisakymai, kaip „nežinome, ką veikiame aikštėje“, meta šešėlį ir ant J.Hornaceko.

„Scanpix“/AP nuotr./Jeffas Hornacekas
„Scanpix“/AP nuotr./Jeffas Hornacekas

Žinoma, galima paminėti, kad „Knicks“ savo sudėtyje turi 6 naujus žaidėjus ir žaidė sutrumpintu pasiruošimo sezonui grafiku.

Kol kas „Knicks“ yra vienintelė nelaimėjusi NBA komanda. Klubas taip pat patyrė ir 5 pralaimėjimus ikisezoninėse rungtynėse. Tikėtina, kad pralaimėjimo prieš „Nets“ atveju, „Knicks“ sezono startas bus 0-7, nes kiti varžovai lauks galingi: „Cleveland Cavaliers“, Denver Nuggets“ ir „Houston Rockets“.

Tad ar penktadienį komanda žais rungtynes, kurias privalo laimėti J.Hornacekas?

Ar klubo vadovai imtųsi permainų po tokios nesėkmingos sezono pradžios, žino tik jie patys. Dar vienas svarbus faktas tas, kad pats treneris palaiko tikrai gerus ryšius su klubo vadovais.

Kažkada vienas iš vadovų Scottas Perry sakė, kad vadovaudamas „Knicks“ jis bus agresyvus. Jis nori būti kantrus, tačiau nešvaistyti laiko, kai netinkami žmonės yra netinkamose pozicijose.

Tad panašu, kad „Knicks“ treneris penktadienį vadovaus savo išlikimo rungtynėms. Skamba pašėlusiai, tačiau realybė – tokia, o bet kokios permainos ar sukrėtimas gali padėti ir Mindaugui Kuzminskui, kovojančiam dėl vietos po „Knicks“ saule.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius