Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 22

„Knicks“ trenerių štabe nebeliks su Mindaugu Kuzminsku dirbusio specialisto

Oficiali „New York Knicks“ interneto svetainė praneša, kad komandos vadovai nusprendė nepratęsti sutarties su Joshu Longstaffu, kuris daugiausia dirbo su jaunaisiais ekipos žaidėjais bei Mindaugu Kuzminsku. Minėtasis specialistas turėjo labai artimą ryšį ir su latviu Kristapu Porzingiu, o priežastys dėl tokio klubo sprendimo atskleistos nebuvo.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

J.Longstaffas buvo labai mėgstamas visų „Knicks“ krepšininkų, todėl toks klubo vadovų sprendimas gali labai nustebinti Niujorko ekipos žaidėjus.

Strategas daugiausia dirbo su K.Porzingiu, Willy Hernangomezu, Ronu Bakeriu, Chassonu Randle'u, Marshallu Plumlee bei lietuviu M.Kuzminsku. J.Longstaffas ir jo asistentas Dave'as Blissas praeityje smarkiai prisidėjo prie to, kai varžovus puikiu žaidimu stebino Lance'as Thomasas bei Langstonas Galloway.

J.Longstaffas buvo tas treneris, kuris pas K.Porzingį praėjusią vasarą vyko darbuotis į Latviją, todėl nėra abejonių, kad puolėjas gali būti labai nepatenkintas tokiu klubo vadovų sprendimu.

Latvis šiemet jau išreiškė savo nepasitenkinimą nuolatine drama komandoje, o tai lėmė ankstyvą jo kelionę atgal į Europą pasibaigus sezonui. K.Porzingis praleido susitikimą su klubo prezidentu Philu Jacksonu, o tai įžiebė kalbas, jog latvis nėra patenkintas situacija ekipoje.

Kol kas nėra žinoma, ar „Knicks“ J.Longstaffą pakeis kitu strategu, nes vyriausiasis treneris Jeffas Hornacekas šiuo metu štabe turi tris savo asistentus.

J.Longstaffą prieš keletą metų į darbą priėmė Derekas Fisheris, o per trumpą laiką jis rado ryšį su daugeliu žaidėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius