Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 06

Kova dėl vietos viršūnėje baigta: „Warriors“ užsitikrino pirmąją vietą konferencijoje

Praėjusią naktį „Golden State Warriors“ iškovojo pergalę prieš „Phoenix Suns“, „San Antonio Spurs“ patyrė nesėkmę prieš „Los Angeles Lakers“, o tai reiškia, kad Ouklando komanda užsitikrino pirmąją vietą Vakarų konferencijoje. Steve'o Kerro auklėtiniai tapo vienintele ekipa visoje NBA istorijoje, kuri trejus metus paeiliui sugebėjo perlipti 65 iškovotų pergalių ribą.
stephenas-curry-ismaude-lenka
stephenas-curry-ismaude-lenka

„Turėjome puikią galimybę įgyti namų pranašumą ir juo pasinaudojome, – teigė Stephenas Curry. – Turime dar trejas rungtynes reguliariajame sezone, todėl negalime atsipalaiduoti. Mums reikia įgyti vis geresnę sportinę formą, kad būtume pasiruošę atkrintamosioms varžyboms.“

„Warriors“ taip pat tapo pirmąja komanda nuo 1983-1986 „Celtics“, kuri pasiekė geriausią pergalių ir pralaimėjimų santykį trejus metus paeiliui.

„Kol kas demonstruojame stabilumą, bet turime didesnius tikslus atkrintamosiose, – kalbėjo Klay Thompsonas. – Tačiau mūsų rezultatais galima didžiuotis, nes tai nėra lengva padaryti.“

Šiose itin svarbiose rungtynėse antrą kartą savo karjeroje S.Curry pataikė bent jau 40 taškų ir surinko 10 rezultatyvių perdavimų. Jis pataikė net 8 tritaškius iš 13.

Šiose rungtynėse Shaunas Livingstonas pataikė savo pirmą tritaškį šį sezoną, o po jo „Warriors“ atsarginių suolelis negalėjo sutramdyti juoko. Krepšininkas net nenorėjo pataikyti iš toli, o bandė perduoti kamuolį savo komandos draugui.

„Jam nepavyktų to pakartoti per 20 bandymų, – šmaikštavo K.Thompsonas. – Kartais tau tiesiog pasiseka.“

S.Curry šiose rungtynėse tapo šeštu krepšininku „Warriors“ komandos istorijoje, kuris peržengė 13 tūkst. pelnytų taškų ribą bei tapo tik 10 žaidėju NBA istorijoje pataikiusiu 1900 tritaškių.

Po daugiau nei mėnesio pertraukos į aikštę šią savaitę turėtų sugrįžti ir Kevinas Durantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius