Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 14

Krepšinio laukia svarbūs pokyčiai – NBA ruošiasi keisti rungtynių trukmę

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) svarsto variantus, kaip krepšinio rungtynes padaryti greitesnėmis ir palaikyti ugnį mačų pabaigose.
Adamas Silveris
Adamas Silveris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Adamas Silveris

„Microsoft“ kompanijos 2015 metų studija parodė, jog vidutinis žmogaus dėmesio sulaikymas šių laikų beprotiškame technologijų ir socialinių tinklų pasaulyje tetrunka aštuonias sekundes.

Jei esate NBA mėgėjas ir vis dar skaitote šį tekstą, nebesijaudinkite. NBA komisaras Adamas Silveris turi jums gerų naujienų.

Visiems krepšinio sirgaliams yra gerai pažįstama situacija, kai paskutinės 30 sekundžių rungtynėse tęsiasi 10 minučių. Treneriai vis prašo minučių pertraukėlių, keičia žaidėjus, teisėjai peržiūri video įrašus – kartais atrodo lyg žiūrėtum, kaip tirpsta ledas.

Tačiau per spaudos konferenciją Londone, kur šią savaitę NBA rungtynes žaidė „Indiana Pacers“ ir „Denver Nuggets“ komandos, A.Silveris pažymėjo, jog NBA svarsto, kaip pakeisti rungtynių pabaigą ir minučių pertraukėlių kiekį.

„Apie tai šiuo metu galvoja visos sporto šakos – rungtynių formatas ir rungtynių trukmė, – sakė A.Silveris. – Akivaizdu, jog žmonėms sutelkia dėmesį trumpesniam laiko tarpui, todėl ir šiame versle į tai reikia atkreipti dėmesį. Kai kelios paskutinės rungtynių minutės užtrunka ilgiau, kartais būna labai įdomu sirgaliams, bet kartais – ne“.

Taigi, ateityje galima tikėtis trumpesnių NBA rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius