Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 09

Kurie 7 NBA Rytų konferencijos krepšininkai gali būti išmainyti šį sezoną?

Sporto naujienų gigantas ESPN pateikė savo prognozę apie 7 Rytų konferencijos krepšininkus, kurie šį sezoną gali būti išmainyti. Į šį sąrašą pateko du Visų žvaigždžių rungtynių dalyviai bei vienas itin aukštas šių metų NBA naujokų biržos šaukimas.
Jimmy Butleris, Rajonas Rondo ir Dwyane'as Wade'as
Jimmy Butleris, Rajonas Rondo ir Dwyane'as Wade'as / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Jimmy Butleris NBA

Jimmy Butleris, „Bulls“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris

Vargu, ar „Bulls“ komanda šį sezoną rungtyniaus itin sėkmingai. Rajonas Rondo, Dwyane'as Wade'as ir J.Butleris norės nuolat turėti kamuolį savo rankose, o kartu krepšininkai prieš tai nėra rungtyniavę. Čikagos klubo vadovai jau atsisveikino su Joakimu Noah ir Derricku Rose'u, todėl sekantis gali būti būtent J.Butleris.

Bet kuris iš minėtųjų trijų žaidėjų gali būti išmainytas, tačiau už J.Butlerį galima gauti daugiausiai. Tai padėtų „Bulls“ judėti į priekį šioje Fredo Hoibergo eroje.

Galimybes gauti krepšininką turi „Pistons“, „Bucks“ bei aukštaūgių kupina „76ers“. Taip pat nereikėtų nuvertinti ir „Celtics“ šansų.

Gregas Monroe, „Bucks“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Gregas Monroe (15) ir Spenceris Hawesas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Gregas Monroe (15) ir Spenceris Hawesas

Geriausia Milvokio ekipos sudėtis yra su Milesu Plumlee vidurio puolėjo pozicijoje, nes jis gali gerai dirbti gynyboje. „Centras“ papildo jaunuosius „Bucks“ krepšininkus, o G.Monroe gali nebent kilti nuo suolo.

Ekipa sutiktų su bet kokiu neblogu pasiūlymu už šį aukštaūgį, tačiau nepanašu, kad būtų labai daug susidomėjusių ekipų.

Jahlilas Okaforas, „76ers“

„Scanpix“ nuotr./Jahlilas Okaforas
„Scanpix“ nuotr./Jahlilas Okaforas

Filadelfijos komanda bandė šį žaidėją išmainyti šią vasarą, tačiau negavo tinkamo pasiūlymo. „76ers“ nori žaisti greitą krepšinį, kuriame pagrindiniu žaidėju taps Benas Simmonsas. Jis turėtų sudaryti puikų tandemą su Joeliu Embiidu, todėl reikia tikėtis, kad pastarojo traumos jau yra praeityje.

Nerlensas Noelis nėra patenkintas rungtyniaudamas sunkiuoju krašto puolėju, o priekinė linija Filadelfijoje jau ir taip yra perpildyta. Jeigu J.Okaforas gerai pradės sezoną, tai jo gera sportinė forma bus labai naudinga mainuose.

Nerlensas Noelis, „76ers“

„Scanpix“ nuotr./Nerlensas Noelis
„Scanpix“ nuotr./Nerlensas Noelis

Filadelfijos komandai skubėti nereikia, tačiau pažvelkite į šį aukštaūgių sąrašą: N.Noelis, J.Okaforas, J.Embiidas, Dario Šaričius ir B.Simmonsas. Visi yra jauni, perspektyvūs bei reikalaujantys minučių.

Galų gale reikia ieškoti puikaus porininko B.Simmonsui, o skylių komandoje pilna kitose pozicijose. „Celtics“ minėjo, jog norėtų N.Noelį matyti savo gretose, o „ant popieriaus“ jis visai tiktų ir Hjustone.

Jaylenas Brownas, „Celtics“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jaylenas Brownas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jaylenas Brownas

Bostono ekipa dažniausiai siejama su galimais mainais, nes ji turi daugybę jaunų krepšininkų bei naujokų biržos šaukimų. Jeigu NBA superžvaigždė (DeMarcusas Cousinsas ar Anthony Davisas) staiga pareikalautų mainų, tai daugiausiai už šiuos krepšininkus galėtų pasiūlyti „Celtics“.

Sunku įsivaizduoti, kad už tokio kalibro žaidėją „Celtics“ neturėtų atiduoti savo perspektyviausio krepšininko. J.Brownas yra trečiasis šių metų naujokų biržos šaukimas, kuris yra vienas atletiškiausių šio sezono naujokų.

Kevinas Love, „Cavaliers“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Love
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Love

Klivlandą vasarą paliko Matthew Dellavedova, o su Kyrie Irvingu įžaidėjo pozicijoje „Cavaliers“ turės labai silpną rotaciją gynyboje. Jeigu komanda pradės demonstruoti prastus rezultatus, tai vėl prasidės kalbos apie galimus K.Love mainus.

Šis žaidėjas visuomet buvo siejamas su persikėlimu į kitą komandą, o norint pasipriešinti „Warriors“ finale gali prireikti rimto gynybinio krepšininko.

Mario Hezonja, „Magic“

„Scanpix“/AP nuotr./Mario Hezonja
„Scanpix“/AP nuotr./Mario Hezonja

Penktasis 2015 metų NBA naujokų biržos šaukimas praėjusiais metais vidutiniškai rungtyniavo 18 minučių per rungtynes. Jo žaidimą mažino Victoras Oladipo, Evanas Fournier bei Aaronas Gordonas.

V.Oladipo išvyko, tačiau komandą papildė Serge'as Ibaka ir Jeffas Greenas. Vargu, ar M.Hezonja taps starto penketo nariu per artimiausius kelis sezonus, todėl galima būtų mainuose gauti neblogą žaidėją kitoje pozicijoje arba šaukimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius