Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 04

„Lakers“ įvedė LaVaro Ballo taisyklę

„Los Angeles Lakers“ klubas paskelbė apie papildomą taisyklę žiniasklaidos atstovams, kuri jau vadinama LaVaro Ballo taisykle.
LaVaras Ballas
LaVaras Ballas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ši taisyklė neleidžia žiniasklaidos atstovams po rungtynių bendrauti su žaidėjų šeimos nariais ir artimaisiais, kuriems „Staples“ arenoje yra skirtos specialios zonos.

Dažniausiai krepšininkų artimieji ir agentai laukia jų pirmoje eilėje po krepšiu, prie svečių komandos tunelio. Nuo šiol ten kalbinti juos žurnalistams bus draudžiama.

Anksčiau žurnalistai dažnai ten pasikalbindavo krepšininkų laukiančius asmenis ir niekas jiems to nedraudė, tačiau dabar darbuotojai buvo įspėti nutraukti tokį žurnalistų bendravimą.

Jie nežino, kaip treniruoti mano sūnų. Aš žinau, kaip jį treniruoti.

„Tai ne nauja tvarka. Ji egzistavo ir anksčiau. Tiesa, dabar ten būna daugiau žurnalistų nei anksčiau. Ši zona yra griežtai krepšininkų šeimos nariams ir jų svečiams. Tai privatumo klausimas“, – aiškino klubo atstovas spaudai.

Daugiausia dėmesio šį sezoną sulaukia „Lakers“ naujoko Lonzo Ballo tėvas LaVaras Ballas, kuris dalino interviu ir aikštėje, tačiau jam tai daryti jau buvo uždrausta.

Jo pasisakymai dažniausiai sukelia diskusijų audrą ir kritikuoja patį „Lakers“ klubą. L.Ballas jam patarė imtis naujų būdų treniruojant jo sūnų.

„Jie minkšti. Jie nežino, kaip treniruoti mano sūnų. Aš žinau, kaip jį treniruoti. Aš sakau jam eiti ir pasiimti tą pergalę“, – interviu „Bleacher Report“ yra sakęs krepšininko tėvas.

Po „Lakers“ pralaimėjimo „Warriors“ ekipai L.Ballas teigė, kad Julius Randle'as turėjo perduoti kamuolį jo sūnui ir kritikavo komandos trenerį Luke'ą Waltoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius