Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 05

LaVaras atskleidė, kur karjerą tęs LaMelo: „Jis primins apie save pasauliui“

Los Andžele mokyklą palikęs ir Lietuvoje stebuklų nedemonstravęs LaMelo Ballas bandys reabilituotis tėvo LaVaro įkurtoje JBA lygoje.
LaMelo Ballas
LaMelo Ballas / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 LaMelo Ballas

LaVaras Ballas paskelbė, kad šią vasarą jo 16-metis sūnus prisijungs prie vienos iš JBA lygos komandų, kuri įsikurs gimtajame Los Andžele.

Jau numatytas ir jaunėlio sūnaus debiutas, kuris turėtų įvykti birželio 21 dieną, kai jo ekipa susitiks su komanda iš Hjustono.

Ballų įkurta krepšinio lyga vyks nuo birželio iki rugsėjo ir apims komandas iš aštuonių JAV miestų – Dalaso, Hjustono, Atlantos, Niujorko, Filadelfijos, Čikagos, Sietlo ir Los Andželo.

Rudenį ir žiemą geriausiai pasirodę JBA lygos žaidėjai keliaus po pasaulį ir žais prieš profesionalias komandas.

„Kaip šeima mes niekada nebijojome daryti tai, kas kitus išgąsdintų. Šis žingsnis yra būtent toks. Šimtai žmonių atėjo į atrankas ir parodė, kad nori žaisti su mumis. Tai įeis į istorijos knygas“, – SLAM portalui kalbėjo LaVaras.

Lietuvoje žaidęs LaMelo nepritapo Prienų-Birštono „Vytauto“ ekipoje dėl prastos gynybos. Puolimo arseną jis demonstravo parodomosiose Ballų turnyrų rungtynėse, tačiau LKL dažniausiai trindavo suolą.

„Melo turėjo šansą parodyti save tarptautinei auditorijai Lietuvoje. Dabar jis gali priminti pasauliui, kodėl jis buvo labiausiai apkalbamas mokyklos žaidėjas pasaulyje. Laikas kilti į kitą lygį“, – aiškino Ballų šeimos galva.

JBA lygoje žais vaikinai nuo 17 iki 19 metų ir jiems už pasirodymus bus mokama. LaVaras taip bando sudaryti konkurenciją įprastoms koledžų komandoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius