Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 22

LaVaras Ballas: „Lakers“ treneriai nežino, kaip treniruoti mano sūnų“

Ballų šeimynėlė nenustoja stebinti krepšinio pasaulio. Dar visai neseniai jaunesnis sūnus LiAngelo šiaip ne taip grįžo iš Kinijos, kurioje apsivogė, o dabar tėvas LaVaras pažėrė kritikos „Los Angeles Lakers“ treneriams, esą jie netinkamai treniruoja vyriausiąjį jo sūnų Lonzo.
LaVaras Ballas
LaVaras Ballas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

LaVaro Ballo teigimu, su Lonzo turėtų būti dirbama kiečiau. „Jie per minkšti. Jie nežino, kaip reikia treniruoti mano sūnų. Aš žinau, kaip tai reikia daryti“, – L.Ballo tėvas sakė „Bleacher Report“.

Tėvo teigimu, komanda per dažnai pralaimi. Šiuo metu „Lakers“ savo sąskaitoje turi 8 pergales ir 10 pralaimėjimų.

„Scanpix“ nuotr./Lonzo Ballas
„Scanpix“ nuotr./Lonzo Ballas

Kol kas Lonzo Ballas stringa, nes tiesiog nepataiko į krepšį. Jis pelno po 8,9 taško, atkovoja po 7,1 kamuolio ir atlieka po 7,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Tiesa, krepšį atakuoja tik 31 procento tikslumu.

Jis jau spėjo įsirašyti į NBA istoriją kaip jauniausias žaidėjas, surinkęs trigubą dublį. Vėliau jis šį pasiekimą pakartojo, o rungtynėse sekmadienį sugriebė 16 atkovotų kamuolių. Joks kitas naujokas gynėjas to nebuvo padaręs nuo 2000-ųjų.

„Eikit ir iškovokit pergalę. Nesvarbu, kaip. Todėl aš čia ir kalbu. Jis (sūnus) nuo manęs per daug atitolo. Nauji treneriai su juo elgiasi kaip su vaiku“, – „Bleacher Report“ kalbėjo LaVaras Ballas.

Kaip rašo ESPN, tokiais žodžiais NBA naujoko tėvas nenorėjo kritikuoti „Lakers“ trenerių, tiesiog pasiuntė žinutę, kad šie su jo sūnumi gali būti kietesni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius