Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 28

LeBronas Jamesas nesureikšmino prarastos pirmosios vietos konferencijoje

Po praėjusios nakties pralaimėjimo San Antonijuje „Cleveland Cavaliers“ pirmą kartą nuo lapkričio mėnesio nukrito į antrąją vietą Rytų konferencijoje. Juos pralenkė „Boston Celtics“, tačiau viršūnės turnyrinėje lentelėje LeBronas Jamesas nesureikšmino.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Po gėdingos nesėkmės prieš „Spurs“ 74:103 „Cavaliers“ krepšininkai nenorėjo per daug kalbėti apie pirmosios vietos svarbą konferencijoje, tačiau pabrėžė, kad komanda privalo žaisti geriau.

„Viskas gerai, – po pralaimėjimo kalbėjo L.Jamesas. – Svarbiausia, jog pradėtume žaisti geriau. Nesvarbu, kurią vietą tai mums atneš. Dėl nieko nesirūpinu, išskyrus geresnį žaidimą.“

„Cavaliers“ mače su „Spurs“ žaidė labai prastai. NBA čempionai pelnė mažiausiai taškų per visą sezoną (74), o iš toli krepšį atakavo vos 15,4 proc. taiklumu. Vyriausiasis treneris Tyronnas Lue pripažino, jog komanda buvo šiek tiek pavargusi.

„Beprotiška, nes nuolat pradedame susitikimą gerai, tačiau kitos ekipos yra už mus greitesnės, – pasakojo T.Lue. – Vėliau jos mus pradeda įveikti vien savo greičiu.“

„Tai klausimas kiekvienam individualiai, tačiau manau, kad esame kiek lėti, – pripažino ir L.Jamesas. – Krepšininkai turi susiimti ir pagerinti savo sportinę formą, o tai jau priklauso ne nuo manęs.

Keista apie tai kalbėti, nes kovo mėnesį dažniausiai visi būna pasiekę gerą žaidimą. Kita vertus, prieš kai kurias lygos komandas privalai būti aukščiausios sportinės formos. Jeigu kalbame apie mane, tai aš jaučiuosi puikiai. “

„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas
„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas

Įdomu tai, kad „Spurs“ turi antrą vyriausią lygos komandą, tačiau jų žaidimo tempas yra penktas visoje NBA. Tuo tarpu „Cavaliers“ pagal žaidimo tempą yra paskutiniai.

„Labai sunku žaisti prieš Greggą Popovichių ir kompaniją, kai tavo komandoje yra žaidimo duobė, – pasakojo LeBronas. – Jie išnaudos kiekvieną klaidą, o mes dabar tikrai nežaidžiame gerai.“

Po rungtynių L.Jamesas nenorėjo ieškoti pasiteisinimų ir teigė, jog pavargę krepšininkai turėtų patys trenerio paprašyti laisvadienio. Tuo tarpu vos 4 metimus iš 13 pataikęs Kyrie Irvingas po rungtynių liko padirbėti ties savo metimu.

Abu žaidėjai prieš palikdami areną ilgai kalbėjosi tarpusavyje, tačiau žurnalistams apie šį pašnekesį neatskleidė nieko. „Cavs“ po dviejų dienų poilsio susikaus su „Bulls“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius