Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 01

Lenkijoje siautėjęs Ovidijus Galdikas belsis į NBA duris

Lenkijoje sužibėjęs vidurio puolėjas Ovidijus Galdikas vasarą belsis į NBA vartus. Dvigubus dublius kaimyninėje šalyje rinkusio 26 metų 218 cm ūgio lietuvio agentas Šarūnas Broga patvirtino, kad jo klientas dalyvaus NBA vasaros lygoje.
Ovidijus Galdikas
Ovidijus Galdikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 NBA

O.Galdikas turi dar metus galiojančią sutartį su Gdynės „Asseco Prokom“, tačiau Lenkijos žiniasklaidoje abejojama, kad vidutiniškai 11,2 taško ir po 10 atšokusių kamuolių rinkęs „centras“ liks komandoje.

Lenkijos žiniasklaida praneša, kad sezono metu pažiūrėti O.Galdiko žaidimo  bent keletą kartų Gdynėje lankėsi „New York Knicks“ skautai.

„Šiuo metu bendraujame su keliais klubais. Yra maždaug dešimt komandų, su kuriomis kalbamės apie jo galimybes žaisti vasaros lygoje. Bet kad ten būsime – faktas“, – lenkų žurnalistams sakė Š.Broga.

Agento teigimu, jei O.Galdikui nepavyks sužibėti už Atlanto, jis grįš į Gdynę, kur dėl jo ateities spręs „Asseco Prokom“ vadovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius