-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 05 23

Manu Ginobilio spaudos konferencijoje – iš koto verčiantis žurnalisto klausimas

„San Antonio Spurs“ sezonas baigėsi Vakarų konferencijos finale, o jame savo paskutiniąsias karjeros rungtynes galbūt sužaidė argentinietis Manu Ginobilis. Kol kas gynėjas savo sprendimo dar nepriėmė, o spaudos konferencijoje besijuokdamas patvirtino, kad sportbačių ant vinies kol kas dar nekabins.
Manu Ginobilis
Manu Ginobilis / „Twitter“ nuotr.

M.Ginobilis spaudos konferencijoje atsakinėjo į klausimą ispanų kalba ir tuomet vienas iš amerikiečių žurnalistų juokais paklausė:

„Manu, tikiuosi, kad ką tik kalbėdamas ispanų žiniasklaidai nebaigei karjeros?“

Tuomet krepšininkas pradėjo juoktis, tačiau kelis kartus pakartojo, kad karjeros dar tikrai nebaigė. Apie ateitį kalbėdamas M.Ginobilis teigė, jog žaisti dar galėtų, tačiau nežino, ar nori pradėti dar vieną ilgą sezoną.

„Šioje serijoje buvau labiau reikalingas komandai ir jaučiu, kad dar tikrai galiu rungtyniauti, – pasakojo krepšininkas. – Tačiau tai nėra rodiklis. Nežinau, ar noriu pradėti dar vieną sezoną.

Gali būti, kad ir pati organizacija norės, kad aš baigčiau karjerą. Juk aš neišvengiamai artėju prie finišo linijos. Tai nėra paslaptis. Aš noriu apie tai pagalvoti 3–4 savaites bei pasitarti su savo šeima.

Tuomet ir pažiūrėsime, kaip aš jaučiuosi, galvodamas apie krepšinį ateityje. Vis dar myliu šį sportą, o abu mano variantai yra puikūs. Galiu ir toliau rungtyniauti šioje lygoje arba būti namuose su savo nuostabia žmona bei vaikais. Bet kokiu atveju būsiu labai laimingas.“

VIDEO: Manu Ginobilio spaudos konferencija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius