Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 21

Metta World Peace susitarė dėl sutarties su „Lakers'“

NBA veteranas Metta World Peace susitarė dėl sutarties su „Los Angeles Lakers“ komanda, kurioje žaidė ir praėjusį sezoną.
Metta World Peace
Metta World Peace / „Scanpix“/AP nuotr.

Sezono pradžioje jau 37 metų būsiantis 201 cm ūgio puolėjas praėjusiame sezone žaidė 35 rungtynėse, per kurias rinko po 5 taškus ir 2,5 atkovoto kamuolio.

Jo vaidmuo komandoje buvo labiau simbolinis. Patyręs krepšininkas buvo jaunųjų žaidėjų prižiūrėtojas ir mokytojas, pridėjo komandai reikalingos patirties.

Sutarties trukmė ir kitos sąlygos kol kas nėra aiškios. Yahoo.com skelbia, kad tai gali būti negarantuotas kontraktas treniruočių stovyklai. Tuo tarpų foxsports.com teigimu – tai bus garantuota metų sutartis.

Jei teisingas antrasis variantas, Metta World Peace taptų jau 15-uoju „Lakers“ žaidėju su garantuota sutartimi – tai yra NBA limitas.

Neskaitant praėjusio sezono, „Lakers“ gretose buvęs Ronas Artestas dar žaidė 2009-2013 metais ir 2010-aisiais su komanda tapo NBA čempionu. Jis rungtyniavo kartu su naujuoju „Lakers“ treneriu Luke'u Waltonu. Metta World Peace net yra keliais mėnesiais vyresnis už savo trenerį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius