-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 11 15

Mindaugas Kuzminskas atmetė tris pelningus pasiūlymus iš Europos

Panašu, kad Mindaugas Kuzminskas liks NBA lygoje. Žurnalistas Davidas Pickas atskleidė, kad lietuvis jau atmetė tris gerus pasiūlymus iš Europos.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Vos tik lietuvį atleido „New York Knicks“ ekipa, jį pradėjo medžioti senojo žemyno komandos, tačiau Kuzia, atrodo, pasirengęs likti už Atlanto.

D.Pickas tikina, kad lietuviui svarbiausia yra ne pinigai, nes, jei būtų priešingai, jis būtų likęs Niujorke be žaidimo laiko.

Žurnalistas atskleidė, kad M.Kuzminskui sutartis siūlė Stambulo klubai „Anadolu Efes“ ir „Daruššafaka“ bei Maskvos srities „Khimki“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Mindaugas Kuzminskas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Mindaugas Kuzminskas

„Tokie atmetimai reiškia, kad kažkas NBA tikrai juo labai domisi“, – kalbėjo D.Pickas.

Žurnalistas sako, kad yra daug šansų, jog Kuzia apsivilks „Atlanta Hawks“ marškinėlius, neatmetama ir išvykimo į „Los Angeles Lakers“ galimybė.

„Jis atmeta pasiūlymus iš Europos ir sako, kad nori likti NBA“, – lietuvio planus atskleidė D.Pickas.

Anksčiau kalbėta, kad teoriškai M.Kuzminską dar gali įsigyti „Brooklyn Nets“, „Indiana Pacers“, „Philadelphia 76ers“, „Phoenix Suns“ ir „Sacramento Kings“ komandos, kurios šiam sandoriui turėtų ir vietos sudėtyje, ir užtektinai finansų.

Prieš atleidimą Kuzia šiame sezone aikštėje pasirodė vos kartą ir aikštėje praleido mažiau nei dvi minutes, o per jas taškų nepelnė.

Per 48 artimiausias valandas nuo pranešimo apie atleidimą M.Kuzminsko sutartį galėjo perimti bet kuri iš likusių 29 NBA komandų, tačiau taip nenutiko ir lietuvis tapo laisvuoju agentu.

Krepšininkas antradienį bendravo su savo gerbėjais tiesioginėje feisbuko konferencijoje. Jis patikino, kad dėl savo ateities labai nesijaudina: „Praeitas sezonas buvo geras. Rinktinėje taip pat gerai sekėsi. Gaila, kad nežaidžiau šį sezoną, bet yra kaip yra.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius