Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 02

Mindaugas Kuzminskas pasinaudojo suteiktu šansu, bet „Knicks“ patyrė nesėkmę

Vienerias rungtynes nežaidęs Mindaugas Kuzminskas ir vėl pasirodė aikštėje, joje praleido net 16 minučių ir pelnė 11 taškų. Jo atstovaujama „New York Knicks“ (29-48) nusileido geriausiai Rytų konferencijos komandai „Boston Celtics“ (50-27) 94:110 (23:34, 24:26, 24:28, 23:22).
Kristapas Porzingis
Kristapas Porzingis / USA Today Sports

M.Kuzminskas pirmą sykį aikštėje pasirodė pirmojo kėlinuko pabaigoje, kai pakeitė latvį Kristapą Porzingį. Antrojo kėlinuko pradžioje jis sugebėjo atkovoti kamuolį bei jau kitoje atakoje pataikyti iš vidutinio nuotolio po Justino Holiday perdavimo.

„Knicks“ šiose rungtynėse nė karto nepirmavo, o „Celtics“ kiekviename kėlinyje didino savo pranašumą. Tai lėmė, kad šansų iškovoti pergalės Niujorko krepšininkai ketvirtame ketvirtyje jau neturėjo, o lietuviui buvo suteiktas dar vienas šansas pasireikšti.

M.Kuzminskas per dar 9 minutes žaidimo spėjo pataikyti tris tritaškius bei atlikti rezultatyvų perdavimą. Tad iš viso jis pelnė 11 taškų (1 iš 2 dvitaškių, 3 iš 5 tritaškių) per 16 minučių.

„Knicks“ ekipą į priekį vedė 16 taškų pelnęs Courtney Lee bei 14 sumetęs K.Porzingis. „Celtics“ gretose rezultatyviausiai sužaidė Isaiah Thomasas su 19 bei Jaylenas Brownas surinkęs 16.

M.Kuzminskas iš viso per 16 žaistų minučių pelnė 11 taškų (4/7 met., 3/5 trit.), atkovojo vieną kamuolį ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

„Knicks“ šį sezoną jau nebeturi šansų patekti į atkrintamąsias varžybas, o tai buvo jau septintas jų pralaimėjimas per pastarąsias devynerias rungtynes.

„Knicks“: C.Lee 16, K.Porzingis 14, W.Hernangomezas 12, M.Kuzminskas 11, K.O'Quinnas 11.

„Celtics“: I.Thomasas 19, J.Brownas 16, M.Smartas ir A.Horfordas po 12.

VIDEO: „Knicks“ – „Celtics“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius