-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 02

Mindaugo Kuzminsko bendraklubis: „Mes galime tapti NBA čempionais“

„New York Knicks“ artėjantį sezoną neabejotinai pretenduos į vietą Rytų konferencijos atkrintamosiose varžybose, tačiau komandos naujokas Courtney Lee mano, kad ekipa gali kovoti dėl NBA čempionų žiedų. Startiniame penkete greičiausiai rungtyniausiantis gynėjas dėl to ir atvyko į Niujorką, kad pagaliau iškovotų pagrindinį lygos trofėjų.
Courtney Lee
Courtney Lee / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA New York Knicks

Šią vasarą „Knicks“ smarkiai pakeitė savo ekipos sudėtį. Komandą be C.Lee papildė Derrickas Rose'as, Joakimas Noah, Brandonas Jenningsas, Willy Hernangomezas bei lietuvis Mindaugas Kuzminskas.

„Mes galime laimėti NBA čempionų žiedus, vyručiai, – teigė C.Lee. – Niujorko komanda praėjusį sezoną nepateko į atkrintamąsias, tačiau šiais metais mes tai pakeisime ir iškovosime ne vieną didelę pergalę. Žiedas yra visų didžiausias troškimas.

Kai man pasiūlė prisijungti prie šios komandos, tai pamatęs jos sudėtį, maniau, kad sieksime NBA titulo. Mes norime, kad „Knicks“ sugrįžtų į NBA elitą ir būtų pergalinga.

Visi mūsų žaidėjai yra alkani ir turi ką įrodyti. Mums tiesiog reikia susirinkti, pajausti vienas kitą ir nugalėti. Svarbiausia, kad visi žaistų kovingai ir tuomet būsime labai pavojingi.“

Pasitikėjimą savo jėgomis šią vasarą pademonstravo ir naujasis „Knicks“ įžaidėjas D.Rose'as. Jis teigė, kad Niujorko ekipa turi būti vadinama superkomanda, o ji yra tokio paties kalibro kaip ir „Golden State Warriors“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius