-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 03

Mindaugo Kuzminsko treneris: „Galbūt nesame sutverti gynybai“

Visą 2016–2017 m. sezoną „New York Knicks“, kuriai atstovauja lietuvis Mindaugas Kuzminskas, ieško būdo, kaip susitvarkyti savo gynybą. Jeffo Hornaceko auklėtiniai atkarpomis sužaidžia neblogai, tačiau praėjusios nakties rungtynėse Niujorko ekipa patyrė jau penktą nesėkmę iš eilės, o varžovai ir vėl puolime jautėsi laisvai.
Jeffas Hornacekas
Jeffas Hornacekas / „Scanpix“/AP nuotr.

Prieš kelias naktis „Knicks“ ekipa sužaidė savo prasčiausią pirmąją rungtynių pusę šį sezoną ir mače su „Rockets“ praleido net 69 taškus. Tačiau praėjusios nakties rungtynėse Niujorko ekipa ir vėl leido varžovams iš Orlando įmesti 67 taškus ir pralaimėjo galutiniu rezultatu 103:115.

Atrodo, kad „Knicks“ komanda savo Naujųjų metų pažadą pamiršo jau po keleto dienų.

Į 2017-uosius „Knicks“ įžengė turėdama daugiau pralaimėjimų nei pergalių, o ekipos ateities žvaigždė Kristapas Porzingis vis dar gydosi traumą. Vyriausiasis treneris J.Hornacekas ir Carmelo Anthony jau pareiškė, kad sausio mėnuo bus gyvybiškai svarbus, tačiau gynyba kelia rimtą nerimą.

„Nėra taip, kad mūsų krepšininkai nesistengia, – svarstė J.Hornacekas. – Galbūt mes nesame sutverti gynybai. Tai bandome išsiaiškinti kiekvienose rungtynėse.

Nežinau, gal mums reikia į aikštę leisti kitus krepšininkus. Galbūt bandysime šiek tiek pakeisti rotaciją.“

„Knicks“ šiuo metu yra iškovoję 16 pergalių ir patyrę 18 nesėkmių, o tai Niujorko komandai leidžia užimti vos dešimtąją vietą Rytų konferencijoje.

„Žinoma, norėtume būti šiek tiek aukščiau savo konferencijoje, tačiau daugelis komandų turi panašų pergalių ir pralaimėjimų santykį, – teigė J.Hornacekas. – Tai mums bus labai svarbus mėnuo.“

Šį mėnesį „Knicks“ komandai dar teks sužaisti 17 rungtynių, o nemažai pagrindinių ekipos krepšininkų niekaip neišsigydo traumų. Courtney Lee kankina dešiniojo riešo skausmas, C.Anthony šeštadienį praleido antrąją rungtynių pusę dėl kairiojo kelio traumos, o Kristapas Porzingis jau nežaidė dviejų susitikimų dėl Achilo sausgyslės traumos.

„Privalome atrasti būdą, kaip geriau žaisti gynyboje“, – dar sykį pagrindinį „Knicks“ tikslą įvardijo J.Hornacekas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius