Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 06

NBA apžvalga: neįtikėtinas italo gudrumas ir šortus pametęs „Raptors“ aukštaūgis

Šiandien NBA apžvalgoje: neįtikėtinas Marco Belinelli sumanymas bei taiklus tolimas metimas, prastos NBA Visų žvaigždžių rungtynių aprangos, pamesti Lucaso Nogueiros šortai, „Bulls“ noras išmainyti Jimmy Butlerį ir Kawhi Leonardo perimtas kamuolys iš Pau Gasolio.
Marco Belinelli ir Lucasas Nogueira
Marco Belinelli ir Lucasas Nogueira / „Scanpix“ nuotr.

Neįtikėtinas Marco Belinelli metimas buvo neįskaitytas

AFP/„Scanpix“ nuotr./Marco Belinelli
AFP/„Scanpix“ nuotr./Marco Belinelli

„Hornets“ gynėjas M.Belinelli vos nesukūrė vieno įspūdingiausių pergalę išplėšiančių metimų per keletą pastarųjų metų, tačiau teisėjai jo neįskaitė. Atakai buvo likusios vos 0,5 sekundės, per kurias jis metė kamuolį Marcusui Morrisui į nugarą, jį sugavo ir švystelėjo tritaškį.

Tačiau vaizdo pakartojime aiškiai matėsi, kad laikas jau buvo pasibaigęs, o M.Belinelli rankose kamuolys vis dar buvo užsilikęs. Nepaisant to, italas nusipelnė pagyrų už originalumą ir pastangas.

VIDEO: Neįskaitytas Marco Belinelli tritaškis

NBA atskleidė Visų žvaigždžių rungtynių marškinėlių dizainą

NBA jau paskelbė pirmuosius balsavimo rezultatus į Visų žvaigždžių rungtynes, kuriuose netikėtą persvarą turi gruzinas Zaza Pachulia, tačiau vėliau atskleidė ir marškinėlių dizainą.

Kol kas naujosios aprangos didelio įspūdžio nekelia, o kritikos tarp krepšinio gerbėjų jos taip pat sulaukė nemažai. Belieka tikėtis, kad kitais metais su NBA bendradarbiavimą pradėsiantys „Nike“ įdės daugiau pastangų.

Lucasas Nogueira nusiėmė savo šortus viduryje rungtynių

Praėjusios nakties rungtynėse „Raptors“ aukštaūgis Lucasas Nogueira 20 tūkst. žmonių akivaizdoje nusimetė savo šortus. Žinoma, krepšininkas tik norėjo pasitaisyti savo marškinėlius, tačiau jo šortai nukrito žemiau kelių, o šis epizodas gali papuošti jau kitos savaitės „Shaqtin' A Fool“ laidą.

„Bulls“ ieško mainų Jimmy Butleriui?

„Scanpix“/AP nuotr./Jimmy Butleris
„Scanpix“/AP nuotr./Jimmy Butleris

Čikagos klubo eksperimentas nepavyko. „Bulls“ gretose bandę susižaisti Rajonas Rondo, Dwyane'as Wade'as ir J.Butleris nepateisino lūkesčių.

Panašu, kad R.Rondo jau netrukus turėtų palikti Čikagą, o dabar pasklido gandai, jog ekipa siekia išmainyti ir savo lyderį J.Butlerį. Sunku pasakyti, ar šie pranešimai turi pagrindo, tačiau „Bulls“ netrukus gali pradėti labai ilgą ir alinantį permainų procesą.

Kawhi Leonardas perėmė kamuolį iš Pau Gasolio

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kawhi Leonardas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kawhi Leonardas

„Spurs“ lyderis K.Leonardas dar kartą įrodė, kad yra vienas geriausiai besiginančių lygos krepšininkų. Puolėjas sugeba perimti kamuolį ne tik iš savo varžovų, bet ir iš komandos draugų.

Praėjusios nakties rungtynėse P.Gasolis laikė kamuolį savo rankose ir ieškojo perdavimo, tačiau netikėtai jį prarado ir bandė išprovokuoti pražangą. Tiesa, tai buvo K.Leonardas, kuris prasiveržė po krepšiu ir pataikė iš po krepšio.

Geriausi individualūs pasirodymai

Russellas Westbrookas 49 (8 atk. kam., 5 rez. perd.),
Kyle'as Lowry 33 (6 atk. kam., 5 rez. perd.),
Kemba Walkeris 32 (7 atk. kam.),
Jamesas Hardenas 26 (12 rez. perd., 8 atk. kam.),
Mylesas Turneris 25 (15 atk. kam).

VIDEO: NBA Top 10: sausio 5

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius