Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 04

NBA apžvalgininko prognozė: „Warriors“ į NBA finalą pateks 8 ar 10 metų iš eilės

Buvęs „Knicks“ treneris ir dabartinis NBA apžvalgininkas Jeffas Van Gundy prognozuoja, kad „Golden State Warriors“ dominavimas NBA lygoje gali užsitęsti. Pasak jo, šioje komandoje prisikaupė tiek daug talento, kad galime pradėti kalbėti apie „Warriors“ dinastiją.
Kevinas Durantas ir Draymondas Greenas
Kevinas Durantas ir Draymondas Greenas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Vertinant ir gynybą, ir puolimą, jie sukaupė tiek daug talento, kad gali, mano nuomone, tapti dinastija. Jie turi jaunų žaidėjų, jie yra sveiki, ir aš nematau, kas galėtų sutrukdyti jiems patekti į 8 ar 10 finalų iš eilės. Manau, būtų didelis nusivylimas, jei finale jie nežaistų kasmet“, – sako Jeffas Van Gundy.

Nė vienas iš „Warriors“ lyderių dar nėra pasiekęs ketvirto dešimtmečio. Kevinui Durantui yra 28-eri, Stephenui Curry – 29-eri, Klay Thompsonui ir Draymondui Greenui – po 27.

Bene didžiausia rizika yra prarasti K.Thompsoną, kuris 2019 metais taps laisvuoju agentu ir kitame klube galės gauti maksimalų kontraktą.

K.Durantas šį sezoną dėl traumų praleido 20 rungtynių. J.Van Gundy neabejoja – kai šis krepšininkas sveikas, nėra komandos, kuri galėtų sustabdyti „Warriors“.

„Niekas, niekas, kai K.Durantas sveikas, negali mesti iššūkio „Warriors“. Tiesiog neįsivaizduoju, kad taip galėtų būti. Talento skirtumas tiesiog per didelis, kad ir kokią komandą į priešpriešą imtume“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius