Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 27

NBA blyksnis: Russello Westbrooko pokštai bei vis didėjantys neramumai Čikagoje

Šiandien NBA blyksnyje: „Visų žvaigždžių“ rungtynių atsarginiai žaidėjai, Russello Westbrooko nuomonė apie blogiausiai besirengiantį TNT laidos vedėją, Rajono Rondo kritika „Bulls“ komandos lyderiams, lygos apdovanojimų ceremonijos vedėjas bei naujas animacinis filmukas.
Russellas Westbrookas
Russellas Westbrookas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Paskelbti NBA atsarginiai į „Visų žvaigždžių“ rungtynes

AFP/„Scanpix“ nuotr./Russellas Westbrookas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Russellas Westbrookas

Rytų konferencijoje didelių siurprizų nebuvo, o vasario mėnesį Naujajame Orleane be starto penketo taip pat išvysime Paulą George'ą, Keviną Love'ą, Kyle'ą Lowry, Isaiah Thomasą, Kembą Walkerį, Johną Wallą bei Paulą Milsapą.

Itin apmaudu, kad į šią NBA šventę nepateko vienas geriausių Rytų konferencijos krepšininkų Joelis Embiidas. Taip pat po labai ilgos pertraukos nematysime ir veteranų Carmelo Anthony ir Dwyane'o Wade'o, tačiau dėl jų didelių diskusijų nekyla.

Vakaruose nuo suolelio kils DeMarcusas Cousinsas, Marcas Gasolis, Draymondas Greenas, Gordonas Haywardas, DeAndre Jordanas, Klay Thompsonas ir Russellas Westbrookas.

„Warriors“ ekipa „Visų žvaigždžių“ komandoje turės net keturis savo krepšininkus, todėl šventėje neliko vietos tokiems žaidėjams kaip Damianas Lillardas, Mike'as Conley ar Karlas-Anthony Townsas.

Blogiausiai besirengiantis – Charlesas Barkley

„Scanpix“ nuotr./Charlesas Barkley
„Scanpix“ nuotr./Charlesas Barkley

„Thunder“ lyderis Russellas Westbrookas po pergalės 109:98 prieš „Mavericks“ buvo itin geros nuotaikos, todėl atskleidė savo favoritą į blogiausiai besirengiančio laidos „Inside The NBA“ vedėjo titulą. Jo nuomone, tai Charlesas Barkley, o konkurentų jam net nėra.

VIDEO: Russello Westbrooko komentarai apie Charlesą Barkley

Rajonas Rondo „šovė“ atgal

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rajonas Rondo
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rajonas Rondo

Ketvirtadienį „Bulls“ krepšininkai Dwyane'as Wade'as ir Jimmy Butleris viešai sukritikavo savo komandos draugus ir teigė, jog jie visiškai neprisideda prie ekipos pergalių.

Visiškai kitaip mano Čikagos klubo įžaidėjas R.Rondo. Jis pasidalijo ilga žinute savo „Instragram“ paskyroje, kurioje teigė, jog tikri lyderiai nekritikuoja komandos viešai žurnalistams, įkvepia komandą rūbinėje, o už pralaimėjimus kaltinti galima nebent pagrindinius ekipos žaidėjus.

Reperis Drake'as ves NBA apdovanojimų ceremoniją

AFP/„Scanpix“ nuotr./Drake
AFP/„Scanpix“ nuotr./Drake

Šiemet individualūs krepšininkų apdovanojimai nebebus įteikiami per atkrintamąsias varžybas, o vietoje to – visi nugalėtojai paaiškės specialioje ceremonijoje birželio 26-ąją.

Reperis Drake'as atskleidė, kad jis prodiusuos bei ves šią šventę, kurioje sužinosime naudingiausią reguliariojo sezono krepšininką, metų naujoką ir panašiai.

„Nike“ ir „Bleacher Report“ pristatė animacinį filmą

Dvi sporto gigantės pristatė animacinį filmuką „Small Ball“, kuriame turėtume išgirsti ir geriausių NBA krepšininkų balsus. Pirmoje serijoje galima buvo išvysti D.Cousinsą, D.Greeną, I.Thomasą, D.DeRozaną, P.George'ą ir t.t.

VIDEO: „Small Ball“ anonsas

Geriausi individualūs pasirodymai

Russellas Westbrookas 45 (8 atk. kam.),
Karlas-Anthony Townsas 33 (10 atk. kam.),
Paulas George'as 32,
Harrisonas Barnesas 31,
Nikola Jokičius 29 (14 atk. kam.).

VIDEO: NBA Top 5: sausio 26

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius