-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 03

NBA blyksnis: „Visų žvaigždžių“ savaitgalio konkurso dalyviai ir Ch.Barkley atsakymas L.Jamesui

Šiandien NBA blyksnyje: „Visų žvaigždžių“ savaitgalio konkursų dalyviai, naujausias Charleso Barkley komentaras LeBronui Jamesui, stebuklingas „Hawks“ sugrįžimas bei keistas tolimas metimas, Magico Johnsono sugrįžimas į „Lakers“, nauja „Small Ball“ serija ir geriausi sausio mėnesio krepšininkai.
Aaronas Gordonas
Aaronas Gordonas / „Scanpix“/AP nuotr.

Paskelbti „Visų žvaigždžių“ savaitgalio konkursų dalyviai

AFP/„Scanpix“ nuotr./Aaronas Gordonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Aaronas Gordonas

Penktadienį NBA atskleidė visus krepšininkus, kurie dalyvaus NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalį vyksiančiuose konkursuose.

Tritaškių nugalėtojo karūną nusprendė bandyti ginti „Warriors“ gynėjas Klay Thompsonas, tačiau jo kolegos Stepheno Curry mes Naujajame Orleane ant parketo šeštadienį neišvysime.

Tolimus metimus taip pat mėtys Kyrie Irvingas, Kemba Walkeris, Kyle'as Lowry, Ericas Gordonas, C.J.McCollumas, Wesley Matthewsas bei nustebinti galintis Nickas Youngas.

Dėjimų konkurse jau neišvysime du kartus jį laimėjusio Zacho LaVine'o, o favoritu nugalėti neabejotinai taps Aaronas Gordonas. Sutikite, kad čempionu jis jau turėjo tapti ir praėjusiais metais.

Prie A.Gordono netikėtai prisijungs DeAndre Jordanas bei du mažiau girdėti NBA žaidėjai: Glenas Robinsonas III ir Derickas Jonesas jaunesnysis.

Įgūdžių rungtyje dar sykį pamatysime keturis aukštaūgius ir keturis gynėjų linijos krepšininkus. Savo perdavimo ir metimo techniką Naujajame Orleane demonstruos Joelis Embiidas, Anthony Davisas, Kristapas Porzingis, DeMarcusas Cousinsas, Gordonas Haywardas, Devinas Bookeris, Johnas Wallas bei mažylis Isaiah Thomasas.

Charlesas Barkley atsakė LeBronui

AFP/„Scanpix“ nuotr./Shaqas (kairėje) ir Charlesas Barkley (dešinėje)
AFP/„Scanpix“ nuotr./Shaqas (kairėje) ir Charlesas Barkley (dešinėje)

Šią savaitę krepšinio pasaulis „dūzgė“ nuo Ch.Barkley ir L.Jameso kivirčo, o daugelis laukė naujausios „Inside The NBA“ laidos, kurioje bus pasakyta naujausia žinutė „Cavaliers“ lyderiui.

Ch.Barkley išliko taktiškas ir neketino kritikuoti L.Jameso. Jis teigė, kad savo komentarus pasakė tik kalbėdamas apie krepšinį ir tikrai neketina įžeidinėti „karaliaus“ dėl asmeninių dalykų.

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://streamable.com/e/x9g2o

Stebuklingas „Hawks“ sugrįžimas ir magiškas tritaškis

USA Today Sports/Timas Hardaway jaunesnysis
USA Today Sports/Timas Hardaway jaunesnysis

Praėjusios nakties rungtynėse fantastišką pasirodymą surengė „Hawks“ gynėjas Timas Hardaway jaunesnysis. Jis padėjo savo komandai ketvirtame kėlinuke panaikinti 20 taškų skirtumą, pats pelnė 23 taškus per ketvirtį ir su komanda šventė pergalę prieš „Rockets“.

Tai buvo geriausios T.Hardaway karjeros rungtynės bei vienas didžiausių bet kokios komandos sugrįžimų šį sezoną. Įdomu tai, kad T.Hardaway vienas pats pelnė daugiau taškų nei „Rockets“ ketvirtame kėlinuke ir komandą nugalėjo rezultatu 23:20.

VIDEO: Timo Hardaway 23 taškai per 4 kėlinį

Šiose rungtynėse taip pat buvo atliktas itin keistas metimas. Pačioje rungtynių pabaigoje Trevoras Ariza sviedė tritaškį ir atrodė, kad jis pasiekė tikslą ir išlygino rezultatą. Tačiau pasirodo, jog jis praskrido šalia krepšio.

Ar būtumėte patikėję, kad metimas buvo taiklus?

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://streamable.com/e/dnh9f

Magicas Johnsonas tapo „Lakers“ patarėju

„Scanpix“/AP nuotr./Magicas Johnsonas
„Scanpix“/AP nuotr./Magicas Johnsonas

Legendinis „Lakers“ krepšininkas sugrįžo į Los Andželo komandą. Jis tapo ekipos savininkės Jeanie Buss patarėju ir padės su visais su krepšiniu susijusiais klausimais.

„Esu nepaprastai laimingas, kad galiu čia sugrįžti, – teigė tris kartus naudingiausiu NBA krepšininku tapęs M.Johnsonas. – Padarysiu viską, kad ši komanda vėl sugrįžtų tarp lygos elito.“

Nauja „Small Ball“ serija

Praėjusią savaitę „Nike“ ir „Bleacher Report“ paskelbė apie naują animacinį filmuką „Small Ball“, kuris bus apie NBA žvaigždes. Štai atkeliavo ir pirmoji jo serija, kurioje Paulas George'as susipažįsta su DeMarcusu Cousinsu.

Serija trunka vos minutę ir panašu, kad tai tik ir teliks trumpi klipai, kurie greičiausiai užpildys reklamas kuriame nors sporto kanale.

VIDEO: „Small Ball“: pirma serija

Geriausi sausio mėnesio žaidėjai

„Scanpix“/AP nuotr./Isaiah Thomasas
„Scanpix“/AP nuotr./Isaiah Thomasas

Rytų konferencijoje geriausiu sausio mėnesio krepšininku tapo „Celtics“ mažylis I.Thomasas, o Vakaruose šia garbe pasidalijo Stephenas Curry ir Kevinas Durantas.

I.Thomasas padėjo savo komandai iškovoti 10 pergalių iš 14 rungtynių, o sausio mėnesį buvo tiesiog nesustabdomas. Jis net aštuoniuose susitikimuose pelnė 30 taškų arba daugiau, o du kartus peržengė ir 40 pelnytų taškų ribą.

S.Curry Vakaruose buvo ketvirtas (27,8) pagal rezultatyvumą, o K.Durantas buvo penktoje vietoje (27,4). „Warriors“ sausį iškovojo 12 pergalių ir patyrė vos dvi nesėkmes.

Geriausi individualūs pasirodymai

Jamesas Hardenas 41 (8 rez. perd., 8 atk. kam.),
Johnas Wallas 33 (11 rez. perd., 3 per. kam.),
Timas Hardaway 33,
Blake'as Griffinas 31 (8 atk. kam.),
Stephenas Curry 29 (11 rez. perd.),
Dwightas Howardas 24 (23 atk. kam.).

VIDEO: NBA Top 10: vasario 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius