Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 07

NBA gegutė: Jahlilas Okaforas – arti persikėlimo į Donato Motiejūno komandą

Iki NBA mainų lango pabaigos liko jau mažiau nei mėnuo, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Jahlilas Okaforas
Jahlilas Okaforas / „Scanpix“ nuotr.

„Pelicans“

Donato Motiejūno komandą gali netrukus papildyti trečiasis 2015 metų NBA naujokų biržos šaukimas Jahlilas Okaforas. Už jį „Pelicans“ jau siūlė Alexį Ajincą ir savo 2018 m. pirmojo rato šaukimą, tačiau nepavyko susitarti dėl pastarojo sąlygų.

„Pelicans“ nori, kad šaukimui tapus aukštam (1-14) jis vis tik liktų jiems, o juo „76ers“ galėtų pasinaudoti tik šiam nukritus į 16-30 vietą. Nereikia nė sakyti, kad tokios sąlygos Filadelfijos klubo vadovams buvo nepriimtinos.

„76ers“ taip pat labai domisi įžaidėju Jrue Holiday, kuris šį sezoną tapo vienu „Pelicans“ lyderių. Tiesa, Naujojo Orleano klubo vadovai gali ryžtis savo įžaidėją išmainyti, nes vasarą baigiasi jo sutartis su klubu ir šis taps neapribotuoju laisvuoju agentu.

Sėkmingų mainų atveju beveik nėra abejonių, jog J.Okaforas rungtynes turėtų pradėti starto penkete šalia Anthony Daviso. Tuomet „Pelicans“ klubo žvaigždę keistų patikimai rungtyniaujantis Terrence'as Jonesas ar Dante Cunninghamas, o D-Mo greičiausiai būtų pastumtas į vidurio puolėjo vietą arba gautų gerokai mažiau minučių.

„Pelicans“ siekia išlaikyti savo 2017 metų NBA naujokų biržos šaukimą bei atsikratyti didelių A.Ajincos ir Omero Ašiko sutarčių. Tuo tarpu „76ers“ jau seniai ieško vietos savo priekinės linijos krepšininkams, o už juos nori aukštų šaukimų ateityje.

Naujojo Orleano klubas taip pat domėjosi vidurio puolėjais Gregu Monroe ir Brooku Lopezu, nes šalia savo žvaigždės nori matyti gerai puolime žaidžiantį „centrą“.

Carmelo Anthony

Praėjusią naktį NBA pasklido gandai, kad LeBronas Jamesas spaudžia „Cavaliers“ vadovybę, kad ši išmainytų Keviną Love'ą į jo bičiulį Carmelo Anthony.

„Karalius“ buvo labai nepatenkintas tokiais žurnalistų paistalais ir po pergalės Vašingtone išvadino visą šią informaciją bei gandus „mėšlu“.

DeMarcusas Cousinsas

„Kings“ generalinis vadybininkas Vlade Divacas dar kartą patvirtino, kad savo žvaigždės mainyti neketina. Jo teigimu, komanda yra patenkinta savo vidurio puolėju ir tikisi, jog jis Sakramente dar rungtyniaus ne vienerius metus.

Vasarą D.Cousinsui turėtų būti pasiūlyta penkerių metų sutartis, kuri pagal naujas lygos taisykles gali siekti apie 219 mln. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius