Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 27

NBA gegutė: Philo Jacksono žinutė aiški – Carmelo Anthony era Niujorke baigėsi

Iki NBA mainų lango pabaigos liko jau mažiau nei mėnuo, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony / USA Today Sports

Carmelo Anthony

Naujaisiais duomenimis, „Knicks“ taip nori išmainyti savo didžiausią žvaigždę, kad iš „Clippers“ komandos net nesitiki gauti panašaus kalibro krepšininko. Ph.Jacksonas nusiteikęs atsisveikinti su C.Anthony, o iš Los Andželo klubo nenori Chriso Paulo, Blake'o Griffino ar DeAndre Jordano.

Tai reiškia, kad Niujorko klubas mainais už savo lyderį gali tikėtis Austino Riverso, Jamalo Crawfordo ar J.J. Redicko. Tai krepšininkai, kurie turi didžiausias sutartis su „Clippers“ komanda, neįskaitant ekipos „Didžiojo trejeto“.

C.Anthony jau prieš tai yra minėjęs, kad sutiktų keltis tik į „Clippers“ arba „Cavaliers“ komandas, tačiau labai įdomu, ar krepšininkas svarstytų „Celtics“ kandidatūrą.

Beveik nėra abejonių, kad Bostono ekipa su Melo akimirksniu taptų viena stipriausių Rytų konferencijoje, o mainais už jį „Knicks“ gautų kelias dalis savo komandos ateičiai.

Aišku tik viena – C.Anthony prieš vasario 23-iąją turės naują komandą.

„Cavaliers“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas ir Larry Sandersas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas ir Larry Sandersas

Kol kas iš „Cavaliers“ stovyklos eina signalai, kad komanda nėra susidomėjusi C.Anthony, tačiau beveik nėra abejonių, kad jį Klivlande norėtų matyti geras jo bičiulis LeBronas Jamesas.

Tiesa, dabar generalinis vadybininkas Davidas Griffinas, ko gero, labiau susikoncentravęs į kitą žaidėją – Larry Sandersą. Vidurio puolėjas paskelbė, kad sugrįžta į NBA, o penktadienį dalyvavo „Celtics“ treniruotėje.

L.Sandersas savo NBA karjerą nutraukė 2015 metais, nes teigė, jog prarado aistrą šiam sportui ir norėtų susikoncentruoti į meną bei kitus dalykus.

Jis būtų labai naudingas bet kuriai lygos komandai, nes prieš baigdamas karjerą buvo vienas geriausiai metimus blokuojančių bei kamuolius atkovojančių aukštaūgių visoje lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius