Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 16

NBA klubo vadovas išgyrė paaukštintą Artūrą Karnišovą

„Denver Nuggets“ oficialiai pristatė lietuvį Artūrą Karnišovą kaip naująjį komandos generalinį vadybininką. 46-erių buvusiam krepšininkui „Nuggets“ klubo prezidentas Joshas Kroenke – savininko Stano Kroenke sūnus – negailėjo puikių žodžių.
Artūras Karnišovas „Žalgirio“ arenoje
Artūras Karnišovas „Žalgirio“ arenoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Timas ir Artūras demonstruoja neįtikėtiną darbo etiką. Jie turi akį talentui, o sąžiningas jų darbas leidžia užtikrintai tikėti mūsų ateitimi. Tą tikėjimą mes norime pademonstruoti paaukštinimu“, – ne tik A.Karnišovą, bet ir naujuoju „Nuggets“ krepšinio operacijų prezidentu paskirtą Timą Connelly įvertino J.Kroenke.

37-erių amerikietis pridūrė, kad tik stabilumas ir kryptingas darbas gali atnešti į Denverį pirmąjį NBA čempionų titulą.

„Pripažįstame, kad mūsų dar laukia didžiulis darbas, tačiau darbai, kuriuos padarėme aikštėje ir už jos ribų, pradėjo kurti kultūrą, kuria mes tikime ir kuri gali atvesti mus į ypatingą vietą.

Su didžiulėmis nepailstančiomis Timo ir Artūro pastangomis, jauna komanda ir finansiniu lankstumu, tikimės, kad džiaugiamės ne tik mes, bet ir visi sirgaliai“, – teigiama J.Kroenke pareiškime žiniasklaidai.

A.Karnišovas „Nuggets“ ekipoje dirba nuo 2013-ųjų. Anksčiau jis užėmė generalinio vadybininko T.Connelly asistento pareigas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Istorinis lietuvių postas NBA: kas tas „GM“ ir kokie iššūkiai laukia Denveryje?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius