Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 31

NBA komandų reitingas: pirmame dešimtuke netrukus gali nelikti lietuviškų klubų

Penkioliktosios savaitės ESPN krepšinio apžvalgininko Marco Steino NBA komandų reitinge ir toliau į apačią krinta arba lieka toje pačioje vietoje lietuviškos ekipos. Jono Valančiūno „Raptors“ smuktelėjo jau į dešimtąją poziciją, Domanto Sabonio „Thunder“ vis dar yra netoli dešimtuko, o likę du klubai velkasi lentelės apačioje.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmoje Rytų konferencijos vietoje esantys „Cavaliers“ šiuo metu išgyvena rimtą duobę savo žaidime, tačiau „Raptors“ savo proga pasivyti konkurentų nepasinaudojo. Kanados klubas pralaimėjo 6 iš savo paskutinių 7 dvikovų, o paskutiniai trys pralaimėjimai buvo patirti iš viso penkių taškų skirtumu. Negana to, buvo prarasta ir ta pati antra vieta konferencijoje.

Tai „Raptors“ klubui buvo pirmas mėnuo, kuriame buvo daugiau pralaimėta, nei iškovota pergalių per pastaruosius kelerius metus. Tiesa, Kyle'as Lowry vis gerina savo žaidimą, o po čiurnos traumos į aikštę jau sugrįžo DeMaras DeRozanas.

Todėl padėtis turėtų pagerėti.

„Thunder“ liko 12 pozicijoje, o šis mėnuo Oklahomos ekipai buvo itin nelengvas. Žinoma, R.Westbrookas vis dar rungtyniauja solidžiai ir padeda savo komandai rinkdamas trigubus dublius, tačiau rankos traumą patyrė Enesas Kanteris.

Gera žinia – „Thunder“ vasario mėnesį iš 13 rungtynių net 11 žais namuose.

ESPN komandų reitingo apačioje galime rasti Donato Motiejūno „Pelicans“ (25) bei Mindaugo Kuzminsko „Knicks“ (26).

„Scanpix“/AP nuotr./Mindaugas Kuzminskas ir Courtney Lee
„Scanpix“/AP nuotr./Mindaugas Kuzminskas ir Courtney Lee

Naujojo Orleano klubo žaidimą kol kas sunku paaiškinti. Vieną naktį „Pelikanai“ praleidžia 143 taškus namuose žaisdami su „Nets“, o jau kitą vakarą žaisdami be Anthony Daviso nugali NBA čempionus iš Klivlando.

Vėliau „Pelicans“ sugebėjo nugalėti ir „Spurs“, o ši atkarpa komandai bus itin svarbi norint dar pasvajoti apie atkrintamąsias varžybas. Tiesa, net 9 iš kitų savo 12 rungtynių Naujojo Orleano klubas žais svečiuose.

Sunku patikėti, tačiau „Knicks“ sausio mėnesį pralaimėjo net šešerias rungtynes, kai jų baigtį nulėmė viena ataka. „Melo Drama“ tęsiasi, o kasdien galime išvysti vis naujų gandų, susijusių su nauja Carmelo Anthony karjeros stotele.

Puolėjas taip pat susilaukė ir neigiamos savų gerbėjų reakcijos bei švilpimų arenoje, bet ar tai atsakymas?

Pirmoje vietoje ESPN komandų reitinge šią savaitę ir vėl užėmė „Warriors“. Antrą ir trečią atitinkamai užėmė „Spurs“ ir „Cavaliers“, o į ketvirtą netikėtai šovė „Wizards“.

Penketuką uždarė „Rockets“, kurie po 20 pergalių per 22 rungtynes serijos šiuo metu yra laimėję vos ketverias rungtynes iš pastarųjų vienuolikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius