Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 27

NBA komandų reitingas: „Raptors“ ir „Thunder“ šuoliai bei „Pelicans“ duobė

Pirmadienį paskelbtame ESPN NBA komandų reitinge pasikeitė trijų lietuviškų klubų pozicijos. Dėka gero žaidimo į pirmąjį penketuką sugrįžo Jono Valančiūno „Raptors“, o Domanto Sabonio „Thunder“ pakilo į dešimtąją vietą. Tuo tarpu DeMarcusą Cousinsą išsimainiusi „Pelicans“ smuktelėjo žemyn, o Mindaugo Kuzminsko „Knicks“ taip ir liko lentelės apačioje.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Raptors“ ketina rimtai pakovoti dėl aukščiausių vietų Rytų konferencijoje, o tai įrodo komandą sustiprinantys mainai, po kurių į Kanadą atvyko P.J. Tuckeris ir Serge'as Ibaka.

Dwane'as Casey jau pradėjo rungtynių pabaigose naudoti žemą penketą, o jis kol kas atsiperka. Toronto ekipa turėtų rimtai pretenduoti į antrąją vietą Rytuose, o su „Cavaliers“ atkrintamosiose susitikti nebent konferencijos finale.

„Thunder“ jau seniai lankėsi ESPN komandų reitingo dešimtuke, o dešimtąją vietą padėjo pasiekti trys Russello Westbrooko trigubi dubliai iš eilės. Oklahomos ekipa taip pat atliko permainas, kurios turėtų jiems liesti pakovoti dėl aukštesnių vietų.

„Thunder“ įžaidėjui trūksta tik 12 trigubų dublių iki NBA rekordo per 23 likusias rungtynes. Ar jam pavyks tai pasiekti?

Iš pirmojo dvidešimtuko iškrito (21) D.Cousinso pasipildžiusi Donato Motiejūno „Pelicans“. Daugelis manė, kad į komandą įdėjus dar vieną superžvaigždę pergalės ateis iš karto, tačiau akivaizdu, jog taip nėra.

Kol kas krepšininkai rungtyniauja per daug savanaudiškai, Omri Casspi akimirksniu iškrito iš rikiuotės, o savo vietos aikštėje neranda Jrue Holiday.

26 vietą užima M.Kuzminsko „Knicks“, o jų komandos gerbėjams yra itin nelengva. Niujorko klubo vadovai atleido Brandoną Jenningsą, sezoną baigianti operacija bus atliekama Joakimui Noah, o Carmelo Anthony lieka dar vienam bandymui prasibrauti į atkrintamąsias.

Pirmoje vietoje dar vieną savaitę paeiliui užėmė „Warriors“, o už NBA vicečempionų išsirikiavo „Cavaliers“, „Spurs“, „Rockets“ bei jau minėtieji „Raptors“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius