-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 20

Pau Gasolis atsisakė 16,2 mln. JAV dolerių, bet turėtų likti San Antonijuje

„San Antonio Spurs“ puolėjas Pau Gasolis sutiko nepasinaudoti jo sutartyje numatyta sąlyga pratęsti ją su klubu dar vieniems metams. Ispano sprendimas Greggui Popovichiui bei visai Teksaso ekipos valdybai leis lengviau medžioti laisvuosius agentus liepos pradžioje.
Pau Gasolis
Pau Gasolis / „Scanpix“/AP nuotr.

P.Gasolis praėjusiais metais su „Spurs“ pasirašė dvejų metų 31,6 mln. JAV dolerių vertės sutartį su galimybe ją nutraukti pasibaigus sezonui. Pranešama, kad krepšininkas 16,2 mln. JAV dolerių vis tiek turėtų uždirbti, tačiau šie pinigai algų kepurėje bus padalyti keleriems metams.

„Spurs“ šį tarpsezonį buvo siejami su įžaidėjais Chrisu Paulu, George'u Hillu, Jrue Holiday bei Kyle'u Lowry, o P.Gasolio sutartis būtų neleidusi derėtis su nė vienu iš jų.

San Antonijaus klubas jau ne sykį per daugelį metų buvo įspaustas į „minusą“ algų kepurėje, tačiau visuomet rasdavo būdą, kaip iš jo išlipti. Štai prieš kelerius metus niekas nesitikėjo, jog Teksase rungtyniaus LaMarcusas Aldridge'as, tačiau „Spurs“ valdžiai pavyko atlaisvinti pakankamai pinigų.

Tą patį San Antonijaus ekipos vadovai, ko gero, stengsis padaryti ir šiemet, o pagrindiniu jų taikiniu greičiausiai liks C.Paulas.

„Spurs“ vadovai vis dar laukia Manu Ginobilio atsakymo, kurio karjeros pabaiga reikštų dar didesnius pinigus San Antonijaus klubo algų kepurėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius