-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 17

Pirmosios NBA nakties desertas – skandalingųjų skyrybų kulminacija

LeBronas Jamesas ir Kyrie Irvingas buvo visiems gerai žinomas „Cleveland Cavaliers“ duetas, kuris trejus metus iš eilės atvedė komandą iki NBA finalo ir kartą jame triumfavo. Dabar šie žaidėjai – varžovai ir susitiks jau pirmose naujo sezono rungtynėse.
LeBronas Jamesas ir Kyrie Irvingas
LeBronas Jamesas ir Kyrie Irvingas / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Po grandiozinių mainų K.Irvingas persikėlė į „Boston Celtics“ klubą. Kalbama, kad gynėjas pats pasiprašė būti iškeistas, nes jam atsibodo tūnoti L.Jameso šešėlyje.

Svarstoma, kaip Klivlendas pasitiks buvusį savo didvyrį, kuris 2015–2016 metų sezono paskutinėse finalo serijos rungtynėse tritaškiu pražudė „Golden State Warriors“ ir atnešė išsvajotą NBA titulą.

„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas ir Kyrie Irvingas
„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas ir Kyrie Irvingas

Kai iš „Cavaliers“ į „Heat“ buvo išvykęs L.Jamesas, atvykusį jį buvę gerbėjai sutiko nedraugiškai. Teko imtis papildomų saugumo priemonių, sirgaliai nepagailėjo įžeidimų buvusiam savo dievukui.

Tačiau pats L.Jamesas nemano, kad sirgaliai K.Irvingą sutiks nesvetingai. „Viskas bus gerai“, – trumpai situaciją pakomentavo „Cavaliers“ lyderis.

Jis pripažino, kad būtų norėjęs ir toliau rungtyniauti kartu su K.Irvingu: „Jis pasielgė taip, kaip norėjo. Toks jo likimas. Žinote, tie treji metai kartu buvo ypatingi.“

Beje, kaip rašo NBA ekspertai, L.Jamesas savo buvusio bendražygio turėtų ilgėtis labiau, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas ir Stephenas Curry
AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas ir Stephenas Curry

Taip, į „Cavaliers“ atvyko Dwayne’as Wade’as ir Derrickas Rose’as, tačiau pirmajam – jau 35-eri, o antrasis daugybę metų yra kamuojamas traumų.

K.Irvingas buvo toks žaidėjas, kuris galėdavo imtis iniciatyvos, kai to labiausiai reikėjo. Galėjo būti antras lyderis aikštėje. Jo žaidimas kartu su „karaliumi“ atskirdavo „Cavaliers“ nuo tokių komandų kaip „Celtics“, „Raptors“ ar „Wizzards“.

„Rytuose „Cavaliers“ niekas nenugalės, nes nepasipriešins LeBronui net 7-erių rungtynių serijoje, tačiau laimėti prieš „Warriors“ be Irvingo yra nerealu. Irvingas visuomet buvo „Warriors“ košmaras ir jie labai džiaugsis, kad su buvusia „Cavaliers“ komanda žaisti nebereikės“, – rašė „Forbes“ apžvalgininkas Mitchas Lawrence'as.

Nors dar nėra aišku, ar LeBronas Jamesas galės išbėgti į aikštę pirmosiose sezono rungtynėse su „Celtics“, pats „karalius“ tviteryje rašė, jog darys viską, kad žaisti galėtų.

Koks bus K.Irvingo sutikimas? Ar jis iš karto parodys, kad tūnojo L.Jameso šešėlyje? Kaip Klivlendas ir buvę komandos draugai sutiks į „Celtics“ išvykusį krepšininką?

Atsakymai – jau pirmąją NBA naktį iš antradienio į trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius