Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 13

Pralaimėjęs LeBronas Jamesas nesikremta: „Padarėme viską – dabar tiesiog ne mūsų laikas“

Geriausiu pasaulio krepšininku įvardijamas LeBronas Jamesas pralaimėjo jau penktąją NBA superfinalo seriją karjeroje, kai jo vedama „Cleveland Cavaliers“ 1-4 nusileido „Golden State Warriors“ krepšininkams. Vis dėlto Karalius po nesėkmės teigė nesikremtantis.
Andre Iguodalas ir LeBronas Jamesas
Andre Iguodala ir LeBronas Jamesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Aikštėje atidaviau viską, neturiu priežasties dairytis atgal ir galvoti, kad kažko nepadariau ar galėjau padaryti geriau. Mes viską darėme gerai, tačiau tiesiog buvo ne mūsų laikas“, – po pralaimėto finalo kalbėjo L.Jamesas.

„Cavs“ lyderis teigė išgyvenantis tik dėl to, kad kai kurie jo komandos draugai nesužinojo, ką reiškia laimėti NBA titulą.

L.Jamesas pavadino „Warriors“ viena geriausių visų laikų komandų ir teigė, kad jie į lygą atėjo ilgam, tad kitiems teks ieškoti būdų prilygti naujiesiems čempionams.

„Jie čia bus ilgą laiką. Dauguma jų vaikinų nėra net 30-ies, jų lyderiai irgi yra jauni ir jie nerodo jokių silpnumo ženklų. Daug komandų suks galvą, ką daryti, kad pavyktų jiems prilygti. Teks ieškoti išeičių suburti komandas, kurios galės kovoti su jais, nesvarbu, esi iš Rytų ar Vakarų konferencijos.

Aš nesu vienas iš mūsų komandos vadovų, tačiau žinau, kad jie darys viską, kad mes ir toliau galėtume varžytis dėl titulo“, – kalbėjo L.Jamesas.

Nors „Cavs“ pralaimėjo, tačiau LeBronas užfiksavo įspūdingą pasiekimą. Jis tapo pirmuoju žaidėju NBA istorijoje, pasiekusiu trigubą dublį finalo serijoje – rinko po 33,6 taško, 12 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius