Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 11

Rytuose ankšta – dėl vietų atkrintamosiose kaunasi trys komandos

NBA lygoje artėjant reguliariojo sezono finišui susiklostė skirtingos situacijos konferencijose. Vakaruose jau visos poros aiškios, o Rytuose net trys komandos – „Miami Heat“, „Chicago Bulls“ ir „Indiana Pacers“ – kaunasi dėl dviejų bilietų į atkrintamąsias.
Goranas Dragičius
Goranas Dragičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Pacers“

Keturias pergales iš eilės iškovoję Indianos krepšininkai pabandys pratęsti seriją rungtynėse su „Atlanta Hawks“. Jeigu jiems pavyks nugalėti „Hawks“, jie pateks į atkrintamąsias, nepaisant kitų komandų rezultatų.

„Bulls“

Čikagos krepšininkai taip pat pateks į kitą etapą, jeigu namuose įveiks „Brooklyn Nets“. Atrodytų, kad tai gana lengva užduotis, bet „Nets“ laimėjo keturias iš pastarųjų šešerių rungtynių ir sezono pabaigoje demonstruoja neblogą formą.

„Heat“

Majamio krepšininkų užduotis yra sudėtingiausia. Jiems ne tik reikia nugalėti „Washington Wizards“, bet ir tikėtis Indianos ir Čikagos ekipų pralaimėjimų.

Majamio ekipa sezoną pradėjo serija 11-30, tačiau antroje sezono dalyje spurtavo 29-11 ir vis dar turi šansų išgelbėti sezoną.

Vakaruose – viskas aišku

Geriausia Vakarų komanda „Warriors“ susikaus su paskutinį kelialapį į atkrintamąsias varžybas laimėjusia „Blazers“ ekipa. Ilgą laiką pastaroji dėl aštuntosios pozicijos kovėsi su „Nuggets“, tačiau ji prieš kelias naktis patyrė lemiamą pralaimėjimą prieš „Thunder“.

„Jazz“ susitiks su „Clippers“, tačiau dar nėra aišku, kuri komanda šią seriją pradės namuose. Abi ekipos turi iškovojusios po 50 pergalių ir patyrusios po 31 pralaimėjimą, todėl kiti du mačai bus lemiami, o kol kas ketvirti – Los Andželo krepšininkai.

Viena įdomiausių serijų, ko gero, bus „Rockets“ ir „Thunder“ akistata. Du kandidatai į MVP apdovanojimą kausis vienas su kitu dėl galimybės patekti į antrąjį etapą. Trečioje vietoje esantys Hjustono krepšininkai turėtų būti favoritais, tačiau Russellas Westbrookas ir kompanija tikrai nebus nusiteikę sudėti ginklų anksčiau laiko.

Antroje vietoje likę „Spurs“ susitiks su sau puikiai pažįstamu varžovu „Grizzlies“. Abi ekipos praėjusiais metais užėmė lygiai tas pačias vietas, o Greggo Popovichiaus auklėtiniai šią seriją laimėjo „sausu“ rezultatu 4:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius