Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 14

Shaquille'as O'Nealas: „Benas Simmonsas man primena LeBroną Jamesą“

Praėjusią savaitę keturis kartus NBA čempionas Shaquille'as O'Nealas buvo įtraukas į NBA Šlovės muziejų. Kalbėdamas su žiniasklaida vidurio puolėjas buvo paklaustas apie 2016 metais lygoje debiutuosiančius krepšininkus, o daugiausiai liaupsių susilaukė pirmasis naujokų biržos šaukimas Benas Simmonsas.
Shaquille‘as O‘Nealas
Shaquille‘as O‘Nealas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

„Nežinau visų naujokų, tačiau esu užtikrintas, kad B.Simmonsas bus labai geras žaidėjas“, – „CSN Philly“ teigė vidurio puolėjas.

S.O'Nealas atskleidė, kad ne kartą stebėjo jaunojo puolėjo žaidimą, nes pats lankė tą patį universitetą. „Centras“ teigė, kad B.Simmonso sugebėjimai aikštėje jam primena geriausią pasaulio krepšininką LeBroną Jamesą.

„Jis labai panašus į LeBroną, – lygino Shaqas. – B.Simmonsas visada padeda savo komandos draugams, kurie tampa geresni, kai jis yra aikštėje. Jis gali puikiai perduoti kamuolį ir atlikti daug nematomo darbo.

Taip pat Benas yra labai protingas žaidėjas, kuris puikiai priima sprendimus.“

LSU universitete B.Simmonsas vidutiniškai per rungtynes rinkdavo po 19,2 taško, atkovodavo 11,8 kamuolio ir atlikdavo 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

Lyginant su trejus metus tame pačiame universitete žaidusiu S.O'Nealu, tai vidurio puolėjas vidutiniškai per rungtynes pelnydavo po 21,6 taško, atkovodavo 13,5 kamuolio ir savo komandos draugams išdalindavo po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius