Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 06

Stephenas Curry: „Mūsų tikslas nėra dar vienas rekordas“

„Golden State Warriors“ praėjusį sezoną pagerino NBA rekordą, kuris atrodė neįveikiamas – Ouklando ekipa iškovojo 73 pergales reguliariajame sezone. Negana to, į komandą vasarą atvyko Kevinas Durantas, todėl daugelis iš „karių“ tikisi dar geresnio sezono. Tačiau komandos lyderis Stephenas Curry teigia, kad 74 pergalės sezone nėra jų pagrindinis tikslas, nes svarbiausia laimėti NBA titulą.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„74 pergalės tikrai nėra mūsų tikslas, – pasakojo S.Curry. – Jeigu jos bus pasiektos, tai tebūnie. Visą savo energiją skirsime tam, kad pasiruoštume svarbiausioms sezono kovoms dėl NBA čempionų trofėjaus.

Žinoma, norime turėtų puikų reguliarųjį sezoną, tačiau tikrai neturėsime tikslo laimėti 74 kartus. Svarbiausia, kad šį kartą užkoptume į NBA viršūnę.“

„Warriors“ praėjusį sezoną reguliariajame sezone iškovojo 73 pergales ir patyrė vos 9 nesėkmes ir taip pagerino legendinės 1995-1996 m. „Chicago Bulls“ komandos rekordą.

Michaelas Jordanas su kompanija tais metais laimėjo ir NBA čempionų žiedus, tačiau „kariams“ šiemet to padaryti nepavyko. Ouklando klubas pirmavo finalo serijoje iki keturių pergalių rezultatu 3:1, tačiau sugebėjo pralaimėti rezultatu 3:4.

Nuo to laiko komanda pasipildė 2014-ųjų lygos naudingiausiuoju žaidėju K.Durantu, o savo sudėtyje išlaikė ir S.Curry, Klay Thompsoną bei Draymondą Greeną.

„Warriors“ yra neabejotini favoritai artėjantį sezoną laimėti NBA čempionų titulą, tačiau pranešama, kad LeBronas Jamesas yra apsėstas minties nugalėti šią superkomandą iš Ouklando. „Karalius“ savo pasiruošimą sezonui pradėjo labai anksti ir beveik nėra abejonių, kad „Cavaliers“ turėtų nesunkiai nugalėti Rytų konferencijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius