Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 18

Už įsiveržimą į varžovų rūbinę suspenduoti du „Rockets“ žaidėjai

NBA dviem rungtynėms suspendavo „Houston Rockets“ krepšininkus Trevorą Arizą ir Geraldą Greeną, kurie agresyviai įsiveržė į „Los Angeles Clippers“ rūbinę po pralaimėjimo pirmadienį.
Geraldas Greenas
Geraldas Greenas / „Scanpix“/AP nuotr.

Taip pat pranešama, kad Chrisas Paulas ir Jamesas Hardenas nesusilauks jokių sankcijų, nes šiedu konflikte užėmė taikdarių vaidmenį.

Nebus nubaustas ir Blake'as Griffinas, kuris, kaip buvo skelbta anksčiau, „sukontaktavo“ su treneriu Mike'u D'Antoni, o dar per rungtynes buvo išvarytas į rūbinę už konfliktus ketvirtojo kėlinio pabaigoje.

T.Arizai diskvalifikacija kainuos 103 tūkstančius dolerių, G.Greenas neteks 19 tūkstančių.

„Jie įsiveržė į „Clippers“ rūbinę, kad išprovokuotų varžovų žaidėjus. Bandymas patekti į varžovų persirengimo kambarį iškart po rungtynių yra netinkamas elgesys. Tai – pavojinga situacija“, – ESPN cituoja NBA atstovą Kiki VanDeWeghe.

Tam, kad būtų priimtas teisingas sprendimas, NBA apklausė daugiau nei 20 liudininkų ir išsiaiškino, kas buvo peštukai, o kas – konflikto gesintojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius