Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 17

Vienas dalykas, kurį sieks pagerinti kiekviena Rytų konferencijos NBA komanda

Rugsėjo pabaigoje prasidės NBA treniruočių stovyklos, o jose nemažai darbo turės visos lygos komandos. Šį kartą „Fox Sports“ kviečia pažvelgti į Rytų konferencijos ekipas ir išsiaiškinti po vieną dalyką, ties kuriuo reikės labai sunkiai dirbti prieš reguliariojo sezono pradžią.
Kristapas Porzingis
Kristapas Porzingis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

„Philadelphia 76ers“

„76ers“ reikia visiems įrodyti, kad po trejų metų nesėkmių jie iš tikrųjų nori iškovoti pergales. Šią vasarą naujokų biržoje buvo pasirinktas Benas Simmonsas, o panašu, kad naujiesiems ekipos vadovams atsibodo pralaimėti.

Ekipai reikia išmainyti Nerlensą Noelį arba Jahlilą Okaforą ir judėti į priekį su gerokai universalesne sudėtimi.

„Brooklyn Nets“

Bruklino ekipai reikia atrasti savo tapatybę. Vieninteliai verti dėmesio žaidėjai „Nets“ sudėtyje artėjantį sezoną bus Brookas Lopezas bei Jeremy Linas, kuris vasarą pasirašė trejų metų ir 36 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

„New York Knicks“

„Scanpix“ nuotr./Courtney Lee, Joakimas Noah ir Brandonas Jenningsas
„Scanpix“ nuotr./Courtney Lee, Joakimas Noah ir Brandonas Jenningsas

Niujorko klubas treniruočių stovykloje privalo greitai atrasti būdą, kaip tinkamai išnaudoti Derricką Rose'ą bei Joakimą Noah. Ekipai vadovaus naujas treneris Jeffas Hornacekas, kuris turės labai ne daug laiko atvesti „Knicks“ ekipą į pergales.

Komandoje liko Carmelo Anthony, todėl reikia tikėtis, kad sudėties nekankins traumos.

„Milwaukee Bucks“

„Bucks“ praėjusį sezoną nuvylė savo gerbėjus, nes nepateko į atkrintamąsias varžybas, nors vieta jose buvo ekipai prognozuota. Milvokio klubas vasarą dešimtuoju naujokų biržos šaukimu pasirinko Thoną Makerį, todėl treniruočių stovykloje jiems reikia išsiaiškinti, ar jis yra „Bucks“ ateities žaidėjas.

„Orlando Magic“

Orlando klubas tarpsezonio atliko nemažai sunkiai paaiškinamų veiksmų. Jie išmainė Victorą Oladipo, gavo Serge'ą Ibaką, pasirašė sutartis su Jeffu Greenu bei Bismacku Byiombo.

Svarbiausias vasaros pirkinys „Magic“ ekipai yra jos vyriausiasis treneris Frankas Vogelis. Jam treniruočių stovykloje bus labai nemažai darbo, nes reikės rasti naują žaidimo planą šiai iš esmės pasikeitusiai komandai.

„Washintgon Wizards“

Gera naujiena ta, kad „Wizards“ turi naują trenerį. Komandos sudėtis yra praktiškai nepasikeitusi, o Scottas Brooksas garsėja puikiu darbu su jaunais žaidėjais. Dabar jam teks krepšinio paslapčių išmokyti Johną Wallą ir Bradley Bealą, kuriems reikės rungtyniauti kartu norint iškovoti didesnių pergalių NBA.

„Chicago Bulls“

USA Today Sports/Dwyane'as Wade'as
USA Today Sports/Dwyane'as Wade'as

Vasarą Čikagą paliko D.Rose'as ir J.Noah, todėl tai oficialiai yra Jimmy Butlerio komanda. Nors gynėjas smarkiai patobulėjo, tačiau praėjusį sezoną jis labai prastai sutarė su vyriausiuoju ekipos treneriu Fredu Hoibergu.

Į „Bulls“ taip pat atvyko Rajonas Rondo ir Dwyane'as Wade'as, todėl jaunasis treneris turės daugiausiai darbo, kad išsikovotų autoritetą tarp šių superžvaigždžių. Jam tai padaryti būtina.

„Detroit Pistons“

Detroito klubas visiškai pasitiki savo jaunuoju branduoliu: Andre Drummondu, Tobiasu Harrisu ir Reggie Jacksonu. Svarbiausia Stanui Van Gundy bus dirbti su šiais perspektyviais komandos talentais. Galbūt tuomet „Pistons“ galės pagalvoti apie aukštesnę vietą Rytų konferencijoje nei 8-ta.

„Indiana Pacers“

Ekipą paliko vyriausiasis treneris F.Vogelis, o ekipos vairas atiteko asistentu buvusiam Nate'ui McMillanui. Treniruočių stovyklos jam prireiks ne tik parodyti auklėtiniams savo žaidimo viziją, tačiau rasti tinkamus vaidmenis vasarą komandą papildžiusiems Jeffui Teague ir Alui Jeffersonui.

Panašu, kad Paulas George'as yra pasiruošęs sužaisti dar vieną nuostabų sezoną, todėl radus tinkamą žaidimo planą galima Rytų konferencijoje nustebinti daugelį.

„Charlotte Hornets“

Labai svarbu, kad komanda išlaikė Nicolas Batumą, tačiau vasarą Šarlotę paliko nemažai svarbių žaidėjų. J.Lino ir A.Jeffersono „Hornets“ klube jau nėra, o vyriausiajam treneriui Steve'ui Cliffordui reikės sukti galvą, kaip nulipdyti padorią rotaciją savo ekipai.

„Boston Celtics“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jaylenas Brownas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jaylenas Brownas

Svarbiausia Bostono klubui bus išsiaiškinti ar Jaylenas Brownas gali tapti jų ateities žaidėju. Puolėjas NBA naujokų biržoje buvo pasirinktas trečiuoju šaukimu ir gali tapti vienu geriausių lygos krepšininkų. Žinoma, ekipą papildė Alas Horfordas, tačiau minėtojo naujoko atėjimas komandos ateitį gali paveikti žymiai labiau.

„Atlanta Hawks“

Atlantos ekipa vasarą A.Horfordą pakeitė Dwightu Howardu, tačiau kyla klaustukų dėl jo tinkamumo „Hawks“ puolime. Pagrindinio įžaidėjo rolė bus patikėta Dennisui Schroderiui, o Mike'ui Budenholzeriui treniruočių stovyklos metu reikės skubiai įdiegti naują žaidimo sistemą.

„Miami Heat“

Ar Hassanas Whiteside'as naujasis „Heat“ komandos veidas? Vasarą jam buvo sumokėta nemažai, o Floridą paliko Dwyane'as Wade'as. Vis dar nėra žinoma, ar Chrisas Boshas prisijungs prie klubo, todėl Majamio komandos sirgalių nuo nuviliančio sezono gali neišgelbėti net ir labai sėkminga treniruočių stovykla.

„Toronto Raptors“

„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas
„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas

Toronto branduolys liko komandoje, tačiau vasarą ekipą paliko Bismackas Byiombo, o tai reiškia silpnesnį atsarginių žaidėjų suolelį. DeMaras DeRozanas, Kyle'as Lowry, DeMarre Carrollas ir Jonas Valančiūnas yra puikūs žaidėjai, tačiau treniruočių stovykla nepridės talento, kurio ir vėl pritrūks kaunantis su LeBrono Jameso kariauna.

„Cleveland Cavaliers“

NBA čempionai iš Klivlando laimėjo pagrindinį sezono trofėjų, tačiau jiems reikės išsiaiškinti, kas pakeis Matthew Dellavedovą. Taip, jis nebuvo pats svarbiausias komandos krepšininkas, tačiau praėjusį sezoną australas vidutiniškai rungtyniavo po 24 minutes, o krepšį iš toli atakavo 40 proc. taiklumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius