Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 30

Viskas: NBA atkrintamųjų varžybų vartai užsitrenkė Mindaugui Kuzminskui

Mindaugas Kuzminskas pirmasis iš keturių lietuvių NBA traukiasi iš kovos dėl atkrintamųjų varžybų. „New York Knicks“ namuose neatlaikė „Miami Heat“ karščio 88:105 (22:24, 19:25, 27:28, 20:28) ir po šios nesėkmės nebeturi net teorinių vilčių pasiekti bent aštuntąją vietą Rytų konferencijoje.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • „Knicks“ pralaimėjo „Heat“ 88:105.
  • Po pralaimėjimo „Knicks“ nebeturi net teorinių vilčių patekti į atkrintamąsias.
  • M.Kuzminskas pelnė 4 taškus.
  • „Heat“ laimėjo 26 iš 34 pastarųjų rungtynių.

„Knicks“ agonija tęsiasi.

Niujorko sirgaliai pastarąjį kartą NBA atkrintamąsias varžybas regėjo 2013-aisiais – tuščias ketvirtas sezonas paeiliui.

„Maniau, kad būsime kažkur atkrintamųjų lenktynėse – šešti, septinti ar aštunti. Kažkur ten. Bet viskas susiklostė ne taip, kaip norėjome“, – liūdėjo „Knicks“ žvaigždė Kristapas Porzingis, pelniusi 20 taškų.

Kad nepavyks išsigelbėti nuo oficialaus iškritimo iš atkrintamųjų lenktynių, signalizavo du tušti Carmelo Anthony kėliniai – iki pertraukos „Knicks“ puolimo lyderis nepelnė nė taško ir mačą baigė su 9 taškeliais.

Nors žaidė klaikiai, C.Anthony aikštėje išbuvo 29 minutes. Jį M.Kuzminskas pavadavo trumpai – per 14 minučių įmetė 4 taškus (2/6 dvit., 0/2 trit.), atkovojo 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo metimą, po kartą suklydo ir prasižengė.

Kitaip nei „Knicks“, „Heat“ tęsia fantastišką antrą sezono pusę. Po tragiško sezono starto 11-30, Majamio krepšininkai laimėjo 26 iš 34 pastarųjų rungtynių ir Rytų konferencijoje pakilo į 7-ąją vietą.

„Knicks“ į tokią „Heat“ atkarpą žvelgia pavydžiai – su 28 pergalėmis ir 47 pralaimėjimais pūpso 13-oje Rytų konferencijos vietoje ir dėl prastų rezultatų pretenduoja į aukštą šaukimą NBA naujokų biržoje.

„Knicks“: K.Porzingis 20, W.Hernangomezas 12, C.Lee 10.

„Heat“: G.Dragičius 20 (7 atk. kam., 9 rez. perd.), J.Johnsonas 18, J.Richardsonas 17, T.Johnsonas 12, H.Whiteside'as 11 (4 blk.).

VIDEO: G.Dragičiaus „netyčiukas“
VIDEO: „Knicks“ neatlaikė „Heat“ karščio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius