Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 19

Visų žvaigždžių rungtynėse – L.Jameso dominavimas

NBA Visų žvaigždžių savaitgalio puošmena tapo LeBrono ir Stepheno komandų rungtynės. Po įtemptos kovos 148:145 (31:42, 45:36, 33:34, 39:33) triumfavo LeBrono ekipa, o jos lyderis tapo MVP.
NBA savaitgalio puošmena – Visų žvaigždžių rungtynės
NBA savaitgalio puošmena – Visų žvaigždžių rungtynės / „Scanpix“ nuotr.

L.Jamesas iš viso surinko 29 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus. Tai garantavo jam rekordinį trečią MVP titulą tokio tipo rungtynėse.

Kai iki rungtynių pabaigos buvo likę pusantros minutės, būtent L.Jameso tritaškis per Joelį Embiidą išlygino rezultatą 144:144, tačiau jau kitoje atakoje „Karalius“ surengė rezultatyvią ataką ir išvedė komandą į priekį.

Pirmoje rungtynių pusėje Stepheno komanda pirmavo net 15 taškų, tačiau prieš ketvirtąjį kėlinį komandas teskyrė trys taškeliai.

Vis tik Stephenas Curry su kompanija vėl truktelėjo į priekį ir LeBrono komanda priešais save matė 13 taškų deficitą, o iki ketvirtojo kėlinio pabaigos buvo likusios vos šešios minutės.

Vyriausias rungtynių žaidėjas L.Jamesas (33 metai) tapo gražiausio vakaro epizodo autoriumi. Russellas Westbrookas jam pakabino kamuolį ore, o „Cleveland Cavaliers“ lyderis apsisukdamas sugrūdo jį į krepšį.

VIDEO: L.Jameso dėjimas

Beje, vakarą L.Jamesas pradėjo publikai ištardamas: „Los Andželas yra puikus miestas.“ Tai gali būti prisiminta kiek vėliau, kai krepšininkas taps laisvuoju agentu, o viena iš galimų jo stotelių yra įvardijamas „Lakers“ klubas.

„LeBrono komanda“: L.Jamesas 29 (10 atk. kam., 8 rez. perd.), K.Durantas 19, P.George'as 16, A.Drummondas ir B.Bealas po 14, K.Irvingas 13 (9 rez. perd., 7 atk. kam.), A.Davisas 12.

„Stepheno komanda“: D.Lillardas ir D.DeRozanas po 21, J.Embiidas 19 (8 atk. kam.), K.Townsas 17 (10 atk. kam.), G.Antetokounmpo 16 (7 atk. kam.), K.Thompsonas 15.

VIDEO: Visų žvaigždžių rungtynių santrauka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius