-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 24

Vos tik sezoną baigęs Paulas George'as ir vėl siejamas su „Lakers“

„Indiana Pacers“ lyderis Paulas George'as sulaukė šanso, apie kurį kalbėjo visą atkrintamųjų seriją su „Cleveland Cavaliers“. Jis gavo progą mesti lemiamą metimą, kuris būtų išlyginęs rezultatą, tačiau jį prametė. Tai gali taip ir likti paskutinėmis Indianos klubo lyderio rungtynėmis šiame klube, o vos tik pasibaigus sezonui jis jau yra siejamas su „Los Angeles Lakers“.
Paulas George'as
Paulas George'as / „Scanpix“/AP nuotr.

P.George'o sutartis baigiasi po kitų metų sezono, o daug kas šią vasarą priklausys nuo NBA žurnalistų. Jeigu jie krepšininką išrinks į vieną iš trijų simbolinių geriausiųjų penketų, tai „Pacers“ jam galės pasiūlyti maždaug 80 mln. JAV dolerių daugiau nei visi kiti lygos klubai.

Priešingu atveju, Larry Birdas ir visa Indianos komanda gali pradėti galvoti apie ateitį ir versti kitą savo klubo istorijos puslapį. Šią vasarą „Lakers“ turėtų gauti labai aukštą šaukimą NBA, todėl gali būti, kad jis bus išmainytas į „Pacers“ ekipos superžvaigždę.

Indianos komanda pirmą kartą savo istorijoje atkrintamosiose varžybose pralaimėjo rezultatu 0-4, o P.George'as iš karto po rungtynių sulaukė klausimų apie savo ateitį „Pacers“ gretose:

„Apie tai kalbėti dar tikrai per anksti“, – teigė krepšininkas.

„Lakers“ prezidentas Magicas Johnsonas vienoje iš JAV televizijos laidų jau užsiminė, kad savo gretose norėtų pamatyti P.George'ą. Pastarasis taip pat užaugo idealizuodamas Kobe Bryantą, todėl tikrai norėtų rungtyniauti Los Andžele.

Tai nebūtų pirmas kartas, kai NBA superžvaigždė nori iš mažo klubo pereiti į didesnį bei labiau žinomą. Praeityje Carmelo Anthony prašėsi lauk iš Denverio, Dwightas Howardas norėjo palikti Orlandą, o Deronas Williamsas mainų prašė Jutos ekipos vadovų.

Tiesa, daugelio krepšininkų žaidimas, perėjus į naują komandą, smuko, o jie niekuomet nepriminė tų superžvaigždžių, kaip buvusiuose klubuose.

„Scanpix“ nuotr./Paulas George'as
„Scanpix“ nuotr./Paulas George'as

„Pacers“ gretose labai daug optimizmo kelia vidurio puolėjas Mylesas Turneris, tačiau likusi sudėtis nėra labai stipri. Sunku tikėtis gerų rezultatų, kai vienas geriausių tavo krepšininkų yra daugelį metų stabiliai nerungtyniavęs Lance'as Stephensonas.

Išmainyti P.George'ą siūlo ir pusė apklaustų ESPN analitikų, kurie yra įsitikinę, kad priešingu atveju puolėjas paliks Indianą ir L.Birdas liks už jį negavęs nieko.

Daug diskusijų kelia ir krepšininko nusiteikimas šioms atkrintamosioms varžyboms, nes panašu, kad mintyse jis jau yra kitoje komandoje. P.George'as po pirmųjų dviejų serijos rungtynių kritikavo savo komandos draugus, o prieš mainų lango pabaigą pareiškė, kad pasibaigus sutarčiai rimtai svarstys persikelti į Los Andželą.

Labai įdomu yra ir tai, jog L.Birdas ir M.Johnsonas rungtyniaudami NBA buvo aršūs varžovai, vėliau tapo gerais bičiuliais, o dabar ko gero pradės derybas dėl geresnės savo komandų ateities.

Tiesa, buvo pasirodę pranešimų, kad P.George'as gali papildyti ir „Celtics“, o tai būtų dar vienas naudingas darbas, kurį L.Birdas atliko savo taip mylimai NBA ekipai. Jis daugelį metų rungtyniavo su dabartiniu Bostono klubo generaliniu vadybininku Danny Ainge'u.

Žinoma, visa tai galbūt kol kas yra tik gandai, tačiau gali būti, kad P.George'as jau sužaidė savo paskutiniąsias rungtynes Indianoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius