-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 10 21

A.Petrovičius: nesu patenkintas skirtumu

Kauno „Žalgirio“ vyr. treneris Aco Petrovičius po pergalės prieš Belgrado „Partizan“ ekipą aiškino, kad dėl iššvaistytos persvaros kalti prastai mačo pabaigoje žaidę komandos įžaidėjai bei jų padarytos klaidos.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Žinojome, kad „Partizan“ visada žaidžia visas 40 minučių. Deja, mes patys žaidėme tik 35 minutes. Per paskutinį kėlinuką padarėme net 9 klaidas ir tai mums neleido laimėti didesniu skirtumu. Esu patenkintas pergale, bes nesu patenkintas skirtumu. Tai buvo pirmos mūsų rungtynės Eurolygoje ir mums reikia dar keturių pergalių, kad galėtume būti ramūs dėl patekimo į „Top-16“, – kalbėjo serbas.

A.Petrovičius, paklaustas, ar trečiadienį stebėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ rungtynes su Stambulo „Fenerbahce Ulker“, linktelėjo galva: „Išvykose visoms komandoms sunku žaisti. Štai Liublianos „Olimpija“, kurią visi buvo nurašę, vakar po dviejų pratęsimų įveikė Stambulo „Efes Pilsen“, kurio biudžetas yra gal 10 kartų didesnis. „Lietuvos ryto“ gretose prastokai žaidė lyderiai. Be to, Darjušas Lavrinovičius savo komandą puikiai vedė į priekį.“

Belgrado „Partizan“ strategas V.Jovanovičius kaip pagrindinę „Žalgirio“ pergalės priežastį įvardijo kauniečių tolimus metimus, kurie paskandino jaunos, tačiau kovingos Serbijos ekipos krepšininkų pasipriešinimą.

„Gaila, kad atidarymo rungtynėse žaidėme taip prastai. Pirmoje pusėje nesugebėjome uždengti jų tolimų metimų. Be to, turėjome problemų dėl varžovų atkovotų kamuolių puolime. Tai leido susikrauti didelę persvarą ir jos užteko pergalei iškovoti. Mūsų pagrindinis įžaidėjas prie komandos prisidėjo visai neseniai, nors aš nenorėčiau, kad tai skambėtų kaip pasiteisinimas“, – teigė „Partizan“ treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius