Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 30

Aleksandras Džikičius: „Savo vaikinams turiu pasakyti bravo“

Po pergalės Prancūzijoje Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkus gyrė ir savas, ir varžovų treneris. Antradienį „Lietuvos rytas“ išvykoje 79:62 įveikė „Sarthe Basket“ ir praktiškai užsitikrino vietą kitame etape.
Aleksandras Džikičius
Aleksandras Džikičius / sportoakimirka.lt

„Turiu pasakyti bravo savo vaikinams. Šios rungtynės kėlė didelį nerimą. Le Mano ekipa turi labai atletiškus antros linijos žaidėjus, pavyzdžiui, Alexą Ackerį, ir puikų įžaidėją Taylorą Rochestie. Tačiau mes puikiai su šiais žaidėjais susitvarkėme. Vis dėlto manau, kad atsakomosiose rungtynėse La Mano komanda bus visiškai kitokia, ir tai bus visiškai nauja istorija“, – po mačo sakė vilniečių strategas Aleksandras Džikičius.

„Lietuvos ryto“ įžaidėjas Tyrese'as Rice'as taip pat pažymėjo, kad išsprendus šių dviejų krepšininkų problemą žaisti tapo kur kas lengviau.

„Sarthe Basket“ strategas Davidas-Johnas Jacksonas žarstė komplimentus vilniečiams: „Tai nuostabi komanda, viena iš turnyro favoričių. Pirmus du kėlinius sugebėjome žaisti apylygiai, tačiau trečiajame ketvirtyje dominavo „Lietuvos rytas“. Ketvirtajame kėlinyje grąžinti intrigos nesugebėjome. Žaisdami prieš tokią gerą komandą leidome jiems atkovoti per daug kamuolių puolime, o patys per dažnai klydome.“

Buvęs „Lietuvos ryto“, o dabar „Sarthe Basket“ aukštaūgis J.P.Batista pripažino vilniečių pranašumą. „Visi žino, kad jie žaidžia gerą krepšinį. Jie pranoko mus kovoje dėl atšokusių kamuolių, be to, kamuolį puolime jie skirstė labai gerai. Turime žaisti geriausią krepšinį ir laimėti šį turnyrą“, – sakė 2006–2007 metais Vilniuje rungtyniavęs brazilas.

Su „Sarthe Basket“ vilniečiai dar kartą žais jau kitą savaitę „Siemens“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius