Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 22

Aleksandras Trifunovičius nelaidoja „Žalgirio“ šansų nugalėti CSKA

Kauno „Žalgirio“ ekipa po triuškinančios nesėkmės VTB Vieningosios lygos rungtynėse Kazanėje nusprendė likti Maskvoje ir ten ruoštis trečiadienį vyksiančioms Eurolygos rungtynėms prieš CSKA ekipą. Lietuvos čempionų stratego Aleksandro Trifunovičiaus nuomone, „Žalgirio“ krepšininkams dabar svarbiausia patikėti savo jėgomis ir susitvarkyti su psichologiniu spaudimu.
Treniruotėje
Aleksandras Trifunovičius iš auklėtinių laukia kovos. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mūsų varžovas – labai stipri komanda. Eurolygoje jie žaidžia be pralaimėjimų ir, mano nuomone, šiuo metu tai yra viena geriausių Europos komandų. Praėjusį sezoną Eurolygoje jiems nepasisekė, todėl gerokai sustiprino sudėtį“, – Jono Kazlausko treniruojamą CSKA ekipą gyrė A.Trifunovičius.

Kalbėdamas apie savo auklėtinius, kurie pastaruoju metu įkrito į gilų nesėkmių liūną – pralaimėjo 6 mačus iš paskutinių 7-ių – dar tik tris savaites Kaune dirbantis serbas neskubėjo laidoti „Žalgirio“ galimybių pateikti staigmeną.

„Mums svarbiausia kovoti visas 40 minučių ir žaisti komandinį krepšinį. Turime kautis dėl galimybės ir tada bandyti laimėti rungtynes. Manau, kad tokią galimybę, kaip ir kiekvienose rungtynėse, turime, tačiau privalome kovoti ir parodyti kovotojų dvasią“, – teigė A.Trifunovičius.

Serbas nesureikšmino fakto, jog CSKA gretose trečiadienį nebus susižeisusio lyderio Andrejaus Kirilenkos.

„Jie turi puikią sudėtį, todėl, nepaisant A.Kirilenkos netekties, CSKA komandoje vis tiek yra daugybė gerų žaidėjų. Mums svarbiausia gerai kovoti dėl atšokusių kamuolių, žaisti protingai gynyboje ir susitvarkyti su psichologiniu spaudimu“, – tęsė A.Trifunovičius.

„Žalgirio“ krepšininkai po penkių turų Eurolygoje turi vieną pergalę, tuo tarpu Rusijos čempionai laimėjo visus penkis susitikimus.

Eurolygos B grupė
V. Komanda R. P. Pr. Tašk. sant.
1. CSKA (Rusija) 5 5 0 +88
2. Panathinaikos (Graikija) 5 3 2 +52
3. Unicaja (Ispanija) 5 3 2 -10
4. Brose Baskets (Vokietija) 5 2 3 +2
5. Žalgiris (Lietuva) 5 1 4 -28
6. Zagreb (Kroatija) 5 1 4 -104

Į kitą etapą – Eurolygos „Top 16“ – pateks keturios geriausios grupės komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius