Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 26

Aleksandras Trifunovičius po dramatiškų rungtynių su „Neptūnu“: negaliu prisiimti kaltės dėl žaidėjų nusiteikimo

Klaipėdos „Neptūno“ strategass Osvaldas Kurauskas po rungtynių su Kauno „Žalgiriu“, kurias klaipėdiečiai turėjo šansą laimėti buvo nuliūdęs ir teigė, jog nors ir nesitikėjo, tačiau jo debiutas, kaip vyriausiojo trenerio, apkarto.
A.Trifunovičius, S.Weemsas ir R.Javtokas
A.Trifunovičius, S.Weemsas ir R.Javtokas / BFL nuotr.

„Sunku kalbėti, turbūt lengviau yra pralaimėti trisdešimčia taškų nei vienu. “Neptūnas„ šiandien pergalės nusipelnė. Kaip ir futbole, jeigu neįmuši tu – įmuša tau. Viena kita klaida, Kuzminsko lemiamas tritaškis, dvi sumestos Javtoko baudos... Norėjosi pergalės, su “Žalgiriu„ esame panašioje psichologinėje situacijoje. Jie be pergalės baigė Eurolygos varžybas, pas mus daug drastiškų pasikeitimų. Šiandien buvo mano debiutas, kaip trenerio, tad norėjosi, kad jis baigtųsi pergale. Istorija prisimena tik pergales. Ačiū vyrams, kurie kovėsi kaip žvėrys“, – spaudos konferencijoje sakė O.Kurauskas.

- Kaip nuteikinėjote žaidėjus prieš rungtynes? Klubas buvo iškėlęs sąlyga laimėti 6 rungtynes iš 8, o šiandieną galėjote laimėti ir kiek netikėtai...

- Mums tikslus kelia rėmėjai, valdyba, tačiau blogiausias dalykas yra gyventi ateitimi. Reikia gyventi dabartimi, ir, turbūt, kaip matėte ši komanda turi daug potencialo. Klubas vienas seniausių Lietuvoje, tačiau nesame laimėję žymių apdovanojimų. Galbūt turėtume būti trečioje vietoje. Kas ką bekalbėtų, pamirškite, nežiūrėkite, kiek mums yra nustatyta laimėti, tiesiog eikime ir kovokime, kad žmonės, rėmėjai, miestiečiai, pamatytų viltį šioje komandoje ir ja tikėtų. Su ta viltimi persikelkime į tą sezoną.

A.Trifunovičius: kaltę galiu prisiimti tik dėl kai kurių dalykų

„Žalgirio“ strategas Aleksandras Trifunovičius po vos sensacija netapusių rungtynių su „Neptūno“ krepšininkais teigė galintis prisiimti kaltę tik dėl kai kurių dalykų, tačiau ne dėl žaidėjų nusiteikimo ir noro kovoti aikštelėje.

„Sveikinu gerbėjus ir žmones, kurie tokiu oru susirinko į areną. Vienintelis tikras dalykas dėl kurio gailiuosi, tai yra, jog mes jiems likome skolingi. Sveikinu „Neptūną“ už pastangas ir norą žaisti. Po rungtynių prieš Tel Avivo „Maccabi“ žinojome, kad bus sunku nusiteikti šioms rungtynėms, be to varžovai turėjo 10 dienų pasiruošti šioms rungtynėms,o mes ne. Pirmąsias 15 minučių turėjome ne puikų, bet gerą nusiteikimą. Galbūt didžiulė persvara mus per anksti nuramino. Galiu prisiimti kaltę tik dėl kai kurių dalykų, tačiau ne dėl žaidėjų nusiteikimo ir atkovotų kamuolių po mūsų krepšiu“, – spaudos konferencijoje nedaugžodžiavo „Žalgirio“ vairininkas A.Trifunovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius