Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 02

Artūras Gudaitis prieš rungtynes su „Crvena Zvezda“: „Varžovą reikia gerbti, o ne jo bijoti“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas penktadienį Kaune žais su Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipa. Tai bus priešpaskutinės kauniečių rungtynės turnyro „Top 16“ etape ir paskutinės namuose. Nors jau aišku, kad į kitą Eurolygos etapą „Žalgiris“ nepateks, treneris Gintaras Krapikas žada, kad krepšininkai rengiasi rimtai kovai. Jam pritarė ir krepšininkas Artūras Gudaitis.
Artūras Gudaitis
Artūras Gudaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Crvena Zvezda“ klubas taip pat nepateks tarp 8 stipriausių Eurolygos komandų. G.Krapikas žada, kad tai nė kiek nesumažina komandos nusiteikimo padovanoti gerbėjams pergalę:

Visada norisi, kad žaistų kuo daugiau žaidėjų, bet Eurolyga ne tas poligonas, kur gali apšaudyti bet ką. Norime turnyrą užbaigti gražiai, tuo labiau kad žaidžiame namuose.

„Nemanau, kad neturėjimas galimybės patekti į kitą etapą lemia mūsų ar priešininkų pasirengimą. Vis dėlto Eurolygoje labai svarbu gražiai pabaigti turnyrą. Belgrade rungtynės buvo įtemptos, gal nelabai gražios, bet solidžios. Norime tikėti, kad tokią pačią atmosfera, kurią Belgrade sukūrė varžovų sirgaliai, sukurs ir mūsų gerbėjai. Arba dar geresnę“, – kalbėjo G.Krapikas

– Komandoje sunkiausiai sustabdomas yra Bobanas Marijanovičius. Kaip bandysite jį sutramdyti?

– Tokį aukštą žmogų visai sustabdyti neįmanoma. Jis šį sezoną žaidžia puikiai, pelno daug taškų. Žinant, kad ir šiose rungtynėse jis turbūt pelnys daug taškų, labai svarbu, kad neatsirastų dar vienas žaidėjas, kuris irgi surinktų daug taškų.

– Gal daugiau leisite pažaisti jaunimui?

– Visada norisi, kad žaistų kuo daugiau žaidėjų, bet Eurolyga ne tas poligonas, kur gali apšaudyti bet ką. Norime turnyrą užbaigti gražiai, tuo labiau kad žaidžiame namuose.

Krepšininkas A.Gudaitis irgi sakė, kad žaidėjai nusiteikę kovingai. „Eurolygos rungtynės visada kaip šventė, todėl turime laimėti. Kaip sakė treneris, šiame turnyre daug kas mus mato, turime apginti gerą „Žalgirio“ vardą ir kautis dėl pergalės“, – teigė jis.

Paklaustas, ar varžovų ekipoje kas nors gąsdina žalgiriečius, A.Gudaitis atsakė: „Jei bijosi, nieko gero negali tikėtis. Varžovui reikia jausti pagarbą, bet ne baimę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius