Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 28

Atsinaujinusio „Nevėžio“ pristatyme – „Cosa Nostra“ motyvai

Kėdainių „Nevėžio BC“ krepšininkai vienai popietei iškeitė sportinę aprangą į solidžius kostiumus. Šį sezoną 20-ąjį klubui rudenį skaičiuojantis Kėdainių klubas sugrįžo ne tik prie sau įprasto „Nevėžio“ pavadinimo, pakeitė logotipą, bet ir neįprastoje organizuoto nusikalstamumo pasaulio atstovus primenančioje fotosesijoje „La Famiglia“ prisistatė savo gerbėjams.
Kėdainų krepšinio komanda "Nevėžis"
Kėdainų krepšinio komanda „Nevėžis“

Prieš objektyvus pradžioje kiek nedrąsiai jautęsi krepšininkai vėliau ne tik noriai pozavo fotografams, bet ir patys spėjo įamžinti kelis kadrus savo mobiliuosiuose telefonuose.

Gediminas Žylė po nuotraukomis socialiniame tinkle „Facebook“ rašė vieną komentarą po kito, tuo tarpu Andrius Aleksandrovas linksmino komandos draugus tik jam būdingomis išraiškingomis veido grimasomis. Krepšininkai labai jaukiai jautėsi „Akmenių dvaro sodyboje“, kuri galėjo tapti ir tiesioginiais jų namais visam 2012/2013 m. sezonui.

„Nevėžio“ klubo atstovai rimtai svarstė apgyvendinti komandą vietoje su puikiu sodu aplinkui, biblioteka, žaidimų kambariu, tačiau galiausiai sumanymo buvo atsisakyta dėl 15 km atstumo nuo Kėdainių miesto.

„La Famiglia“ fotosesija – būdas parodyti save kitu kampu, norime, kad komanda būtų patraukli ne tik Kėdainių miestui, bet ir paprastiems krepšinio gerbėjams. Tikrai ne visos LKL komandos skiria daug dėmesio savo įvaizdžiui, marketingui, komunikacijai, bet mes turime uždavinį pereiti į aukštesnį lygį. Tada būsime patrauklesni ir savo rėmėjams. Gal kažkas internete parašys: „Ei, tie vyrukai ne tokie ir kaimiečiai“. Nekantrauju, kada paleisime naująją internetinę svetainę ir galėsime sukurti glaudesnį ryšį su komandos aistruoliais“, – kalbėjo klubo direktorius Karolis Kalvaitis.

Ne geriausius laikus istorijoje išgyvenantis Kėdainių „Nevėžio“ vadovas neslėpė, kad tenka susiveržti diržus, tačiau pasidžiaugė, kad netrūksta norinčių įsigyti sezoninius abonementus.

Ar Kėdainių komanda nenuvils savo miesto aistruolių, paaiškės jau šį sekmadienį, kai debiutinėse sezono rungtynėse „Nevėžis“ ginklus surems su debiutantais iš Kauno „LSU-Baltai“ krepšininkais. 2012/2013 metai klubui – išskirtiniai.
„Nevėžis“ švenčia 20 metų įkūrimo jubiliejų bei 10-us metus iš eilės rungtyniauja Lietuvos krepšinio lygoje.

VIDEO: Atsinaujinusio "Nevėžio" pristatyme - Cosa Nostra motyvai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius