Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 23

„Barcelonos“ prezidentas: Juanas Carlosas Navarro yra Lionelio Messi krepšinio versija

Juanas Carlosas Navarro pratęsė kontraktą su Barselonos „Regal Barcelona“ ekipa iki 2014–2015 sezono pabaigos. Tuo ypač džiaugėsi Barselonos sporto sekcijos prezidentas Sando Rossellis.
Juanas Carlosas Navarro ir Lionelis Messi
Juanas Carlosas Navarro ir Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Juaną Carlosą Navarro galėčiau sulyginti su futbolininku Lioneliu Messi. Manau, kad ispanas yra Lionelio Messi versija krepšinyje“, – įdomų palyginimą sugalvojo prezidentas.

Jis taip pat tikino, kad kai J.C.Navarro baigs krepšininko karjerą, jo marškinėliai su 11 numeriu bus iškelti į arenos palubes ir šio numerio nebegalės nešioti joks kitas „Regal Barcelona“ žaidėjas.

„Didžiuojuosi būdamas „Barcelonos“ šeimos nariu ir šios komandos kapitonu. Jau nuo karjeros pradžios čia jaučiausi labai jaukiai, tad ir toliau noriu padėti šiam klubui siekti pergalių. Padarysiu viską, kad „Barcelona“ laimėtų kuo daugiau titulų ir tikiuosi čia baigti savo karjerą“, – nauja sutartimi džiaugėsi ir pats krepšininkas.

Per savo ilgametę karjerą vienas geriausių visų laikų Ispanijos krepšininkų penkis kartus buvo išrinktas į geriausių Eurolygos krepšininkų simbolinį penketuką, 2008–2009 sezone tapo naudingiausiu turnyro krepšininku, o 2010 metais buvo pripažintas naudingiausiu Eurolygos finalo žaidėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius