Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 31

Bradas Newley apie dvikovą su „Lietuvos rytu“: „Turėtų būti labai atkaklios rungtynės“

Bradas Newley Europos taurės pusfinalį tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir „Valencia“ klubų prognozuoja atkaklų, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Bradas Newley
Bradas Newley / BFL nuotr.

B.Newley sausį iš „Lietuvos ryto“ persikėlė į „Valencia“, ir atstovaudamas šiai ekipai Europos taurės rungtynėse pelno po 4,5 taško.

„Tai buvo jaudinanti žinia. Bus labai įdomu – juk susitiks dvi labai geros komandos“, – taip, sužinojęs, jog Valensijos ekipai teks žaisti su LKL čempionais, reagavo australas.

„Per „Skype“ susisiekiau su Steponu Babrausku prieš „Lietuvos ryto“ rungtynes Donecke – palinkėjau jam ir komandai sėkmės. Iškart po mačo Dovydas Redikas savo „Facebook“ skiltyje pasidžiaugė, kad komanda pateko į finalo ketvertą. Parašiau jam, kad susitiksime ten, dar nežinodamas, jog teks žaisti prieš „Lietuvos rytą“, – dienraščiui kalbėjo B..Newley.

Pasak jo, abi ekipos yra jaunos ir atletiškos, žaidžia daugmaž panašų krepšinį, abi turi puikius trenerius. „Be to, abi komandos moka gerai gintis. Tai turėtų būti labai atkaklios rungtynės“, – pridūrė krepšininkas.

B.Newley tikina, kad kukliu vaidmeniu Valensijos ekipoje yra patenkintas: „Lietuvos rytą“ palikau kaip tik tuo metu, kai bandžiau atgauti sportinę formą po visų traumų ir ligų. Iš karto atsiskleisti Valensijoje nebuvo labai paprasta. Žinojau, kad šioje ekipoje man kurį laiką teks pabūti atsarginiu žaidėju, bet ir šiuo savo vaidmeniu esu patenkintas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius